Skip to main content

Preoteasa Lunii de la Untold si copilul demonizat din Biblie…

Biblia ne spune că l-a Isus a fost adus un copil demonizat, pe care dracii îl controlau aruncându-l ba în foc, ba în apă (Matei 17:14-21). Copilul este numit “lunatic”, ceea ce indică vrăjitorie, cumva în familie a fost accesată vrăjitoria, iar acest copil a fost efectiv o victimă colaterală din cauza părinților sau a rudelor, care au deschis porți în demonism.

La Untold anul acesta apare clar în imaginile de pe scenă Preoteasa Lunii. Puteți vedea în poze că este vorba despre această Preoteasă a Lunii, care în tarot (ghicitorie cu ajutorul demonilor) este preoteasa aceea care deschide porți spre o cunoastere ezoterică, iar cunoașterea ezoterică este o cunoastere spirituală, în acest caz demonică. Practic are de a face cu inițierea în închinare demonică. Voi vă dați seama despre ce vorbim aici? Că este pe față vorba despre Preoteasa Lunii, cunoaștere ezoterică, inițiere în ocultism și demonism…

Să nu ne mirăm apoi de faptul că se nasc copii care sunt luați în primire direc de draci, că aceștia pot fi bolnavi psihic si controlați demonic, copii cu care să nu te mai înțelegi si care să-ți facă viața un calvar cum vedem cazul părinților cu copilul lunatic din Biblie, pe care Hristos îl exorcizează. Tot despre dracii din copilul acesta Hristos a spus că ies cu post si rugăciune. De ce? Pentru că dracii de vrăjitorie sunt cei mai puternici draci, care au cea mai mare forță de distrugere a omului. Bineînțeles că Hristos are putere asupra lor prin Ucenicii lui de astăzi. Dar până când oamenii realizează cu ce au de a face, dacă realizează vreoadată, acești draci pot distruge vieți.

Să nu uităm și cazul Apostolilor Pavel și Sila, care au exorcizat o femeie ghicitoare (Fapte 16:16), care avea în ea drac de “Python”, aceeași “mâncare de pește” ca la Preoteasa Lunii, adică un drac care atunci când era invocat printr-un consum de psihedelice (droguri) ghicea viitorul. Femeia aceasta era chinuită, o sclavă a demonilor, dar prin vrăjitoria ei stăpânii făceau mulți bani, iar Apostolii au eliberat-o. Uneori pactul cu astfel de draci îți poate aduce un succes financiar si o faimă temoprară… dar costul apoi e mult prea mare.

Oameni buni, spre ce se duc tinerii de azi? La ce se expun copiii românilor? Nu uitați că Biblia ne spune că poporul piere din lipsă de cunoștință. Așadar, cine participă la aceste festivaluri sa-si asume si “inițierea” în ocultism care are repercusiuni chiar si peste generații. Cine vine la Hristos este eliberat si primește discernământ. Sa ne rugam pentru toți cei care nu discern lucrurile.

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece