Skip to main content

Prețul unui avort…

Prețul unui avort nu e 8 lei, cât am înțeles că poate fi o pastilă de eliminare a unei sarcini incipiente, prețul unui avort nu e nici 100€, cât am înțeles că iau unii ginecologi pentru a elimina un făt. Ci prețul unui avort este o durere groaznică, care poate fi și fizică, dar mai ales sufletească.

Recent am cunoscut o tânără care a ales să elimine o sarcină deoarece Nimicitorul îi șoptea într-una că nu se va descurca cu doi, că al doilea îi va strica viața, cariera și altele. Că ce va zice lumea, că s-a pus pe făcut copii? Dar după avort a fost atât de devastată de durerea sufletească (pe lângă chinuri fizice incredibil de dureroase), încât a ajuns chiar și la Ierusalim pentru a-și cere iertare. Chinul acesta sufletesc a durat luni de zile până când a găsit iertarea în Cristos venind la una dintre slujbele Bisericii Profides.

Dar prețul unui avort mai poate fi să nu mai poți face copii niciodată. Ești dispusă să plătești acest preț? Cunosc multe cazuri de femei care au deciz să-l avorteze pe primul că “a venit prea devreme”, iar următorul nu a mai venit niciodată. Alte femei au ajuns așa de departe încât și-au ucis cugetul, orice simțire și orice spirit matern. Soția mea a întâlnit o femei aproape de vârsta de 40 de ani care venise pentru al 37-le-a avort, iar asta nu o mai deranja. De ce? Pentru că a ucis în ea orice fărâmă de umanitate.

Chinul mai poate însemna vise în care să-ți vezi copilul/copiii avortați cum au crescut și cum tu le-ai refuzat de fapt lucrul acesta. Au fost cazuri când copilul pe care mama l-a lăsat să trăiască l-a visat pe frățiorul sau surioara avortat/avortată. Durerea și remușcarea atunci sunt și mai groaznice. De aceea nu primi șoapta Ucigașului, nu primi șoapta Nimicitorului, a celui care știe doar să junghie și să prăpădească. Alege să dai viață pruncilor care se prind în pântecul tău. Iar dacă nu vrei să-i ai înainte de a întemeia o familie e simplu, stai departe de curvie și de depravare, pentru că cei mai mulți copii uciși sunt rodul curviei, făcuți din depravarea unor tineri care cred că sexualitatea e o joacă.

Nu fiți părtași la uciderea pruncilor!

Cu prețuire,

Toni Berbece