Skip to main content

Putere nu vorbe…

Cineva a scris un articol despre mine, dar în batjocură față de lucrarea de eliberare pe care o fac, a scris cum că aș fi exorcizat un demonizat dintr-un județ al României, cum că pe demoni i-aș fi trimis în niște vaci, vaci care au murit, iar în urma acestui fapt oamenii din acea regiune mi-au cerut să plec din cauza pagubei. O doamnă a citit acest articol și mi-a scris cam așa: “Domnule Toni, mare putere a pus Dumnezeu în dumneavoastră, cum domnule ați exorcizat oameni exact ca Isus și cum domnule ați trimis dracii aceia in vaci cum Domnul i-a trimis in porci?” Pentru doamna aceasta nu era nimic exagerat ca ceea ce a făcut Isus acum 2000 de ani să facem și noi astăzi.

Unii, chiar din Biserică râd și batjocoresc lucrarea lui Isus de astăzi făcută de El prin Biserică fix așa cum o făcea cât timp era în trup. Tocmai aceasta este Biserica Lui, cea prin care Hristos poate să scoată draci din oameni, să vindece, să elibereze de vicii și păcate chiar să învie din morți acolo unde dorește. Asta așteaptă oamenii de la Biserică, nu predici seci și goale, oamenii vor să vină la Biserică cum veneau la Isus cu bolnavii lor, cu demonizații lor, cu depresivii lor, cu lunaticii lor, cu viciații lor, cu leproșii lor (bolnavii de cancer), cu problemele lor și să găsească putere nu doar vorbe.

Multe Biserici seamănă azi cu insula rațelor sălbatice pe care în fiecare duminică rățoiul le predica: “Putem zbura!” Dar duminică de duminică toate rațele plecau spre case tot bălăgănindu-se pe picioarele lor, niciuna nu zbura. Tocmai Bisericile care arată așa iau în batjocură Bisericile în care Duhul Sfânt lucrează din plin și face toate lucrările pe care le făcea și Isus. Pentru că tocmai Isus a spus atât de apăsat: “Adevărat, adevărat vă spun că cine crede în Mine va face şi el lucrările pe care le fac Eu; ba încă va face altele şi mai mari decât acestea, pentru că Eu Mă duc la Tatăl; şi orice veţi cere în Numele Meu, voi face, pentru ca Tatăl să fie proslăvit în Fiul. Dacă veţi cere ceva în Numele Meu, voi face (Ioan 14:12-14). Iar Apostolul Pavel întărește acest verset spunând: “Căci Împărăţia lui Dumnezeu nu stă în vorbe, ci în putere (1 Corinteni 4:20)” Dorește-ți și tu aceste lucruri mari în Numele lui Isus!

Cu prețuire,

Toni Berbece

#MisiuneaProfides #BisericaProfides