Skip to main content

România, ce s-a întâmplat cu tine…

Un prieten a dat share la o postare de a mea care condamna depravarea sexuală a societății și care susținea puritatea morală, care dă frumusețe și echilibru societății. A fost urgent chemat pentru acest lucru în ședință de șefii lui, directorii unei multinaționale.

Dumnezeu i-a dat înțelepciune acestui prieten, care la ședință a zis că la rândul lui face parte dintr-o minoritate religioasă (de altfel creștinismul – tot mai minoritar) și că nu poate fi discriminat pe criterii religioase. A fost lăsat în pace pentru o vreme, dar ce credeți, a fost luată la rost o altă persoană din firmă, care a dat like postării distribuite de acest prieten. Deci acum ești urmărit pe Facebook sau orice altă rețea și dacă cumva dai și un like la o postare care susține credința ta creștină și care apără moralitatea și familia riști să fii dat afară de la job. Ce-i asta oameni buni? Adică nu mai putem fi creștini în țara noastră?

Un adolescent din vestul țării mi-a dat mesaj să mă rog pentru el deoarece a fost chemat la consiliu elevilor să fie tras la răspundere pentru că a condamnat gestul primarului din Timișoara de a umple centrul orașului cu steaguri colorate și alte imagini ale depravării sexuale.

Nouă, celor ce ne apărăm credința în spațiul public ni se șterg postările “en gross” și uneori suntem trași pe linie moartă și blamați chiar de românii noștri “creștini”, în timp ce unii pot să-și fluture mizeriile nestingheriți.

Întrebarea mea este: oare vor deveni directorii de firme multinaționale, învățătorii și profesorii, politicienii si toți ceilalți oameni influenți din societate niște slugi ale acestui sistem demonic de depravare sexuală? Oare vor trece după 30 de ani de libertate de la slugile comunismului la slugile neo-marxismului sexual? Oare ne vom urechea copiii din școli sau angajații din firme pentru că nu se supun “standardelor demonice”, care contrazic Biblia și creștinismul? Române, nu fi sluga diavolului. Apără-ți credința și puritatea!

De pe genunchi voi striga spre Dumnezeu pentru a mai lăsa în țara aceasta oameni de bine, oameni iubitori de curăție și de Hristos!

Cu prețuire pentru rezistența lui Hristos,
Toni Berbece