Skip to main content

România între morți…

Am rămas șocat cât de mulți oameni au fost pe Insula de pe Lacul Morii la sărbătoarea de Halloween si dacă le zici că ei sunt adepții unei religii a morții, a vrăjitoriei si a spiritismului sunt în stare sa te linșeze. Toți se dau atei, agonistici sau chiar creștini, însă de fapt sărbătoresc demonismele acestea, care în nici 5 ani au prins rădăcini în România mai ceva ca orice alta religie. Mă uitam la vecinii mei care si-au pus pe case fantome, vrăjitoare, scheleți si trupuri sfârtecate, însă aceștia când încep să dea de diavolul la propriu rup ușile mănăstirilor si ale Bisericilor să cheme preoți/pastori să le sfințească casele.

Anual sunt chemat de zeci de familii sa le sfințesc casele pentru că aud zgomote, aud voci, li se deschid ușile, copiii sunt terorizați de coșmaruri si chiar se trezesc urlând. Cineva a venit la mine disperat că la etajul 9 îi apare mereu un chip la geam, chip care se holbează la cei din casă. Demonii sunt reali, iar când sunt invitați vin cu plăcere. Să nu uitam că tragedia de la Colectiv a avut loc tot într-o sărbătoare de Halloween, când duhul morții a fost invocat chiar prin cântece care chemau moarte până când chiar a venit, din păcate si ne-a îndoliat pe toți. Ca pastor, nu pot crede în coincidențe, pentru că Biblia ne avertizează că ce chemăm aceea vine.

Însă nu doar Halloween-ul e problema in România, ci vedem cum un jurnalist aparent ateu, încearcă să convingă liderul unei Biserici importante că Moaștele nu sunt deloc creștinești, nu se găsesc în Scriptură, ci sunt chiar o jignire față de Hristos, a Cărui unică moarte ne vindecă si ne salvează prin credință. Cum s-a ajuns aici? Cum a ajuns creștinismul în halul acesta de “ereticizat” si ne mai miram de ce prinde Halloweenul? Cum să ajungă un jurnalist ateu să îi învețe pe preoți si chiar pe înalții lideri Scripturile? România este prizoniera morții, demonismului si vrăjitoriei. Mă rog să fie eliberată, mă rog ca Biblia să fie citită si trăită si nimic mai mult. Căci Apostolul Pavel a zis: “Căci n-am avut de gând să știu între voi altceva decât pe Isus Hristos, și pe El răstignit” (1 Corinteni 2:2).

Cu prețuire pentru adevăr,
Toni Berbece