Skip to main content

România, tărâm binecuvântat

Acum ceva vreme am avut un mesaj din partea lui Dumnezeu, în timpul rugăciunilor mele fierbiți pentru această națiune, anume că România va fi un tărâm protejat în care alte popoare cât și români plecați de mult de acasă se vor întoarce pentru a găsi protecție, pace și binecuvântare. Mă gândeam atunci că va fi vorba doar de protejarea morală de ideologia aceasta sexuală cu iz demonic, care a intrat în multe școli ale occidentului. Însă astăzi realizez că România este și o protecție fizică pentru mulți străini și români plecați în străinătate. Aeroportul este mereu plin, la graniță sunt zeci de autocare, care intră cu români și străini deopotrivă (ieri a intrat chiar unul din Italia dintr-o zonă contaminată – ne rugăm sa fie bine și cu ei).

Nu la voia întâmplării înainte de a începe această nebunie cu Coronavirusul am fost îndemnați de Duhul lui Dumnezeu să începem 7 săptămâni de post și mijlocire pentru națiune, suntem deja în a șasea săptămână, iar persoana prin care am fost îndemnați să facem acest lucru a spus că în timp ce mijloceam și înconjuram fizic Casa Poporului în urma noastră lăsăm un foc care tot creștea. Știm că focul înseamnă curățire și chiar protecție. Așadar, haideți ca prin mijlocire și post să înconjurăm granițele acestei țări cu focul lui Dumnezeu, care să țină orice virus moral sau fizic departe de meleagurile noastre. Nu la voia întâmplării am ales să înconjurăm cu rugăciune o clădire simbolică, Casa Poporului, fie ca România să fie cu adevărat o casă a poporului, a unui popor binecuvântat, să fie liniște, pace și curăție în această națiune.

Cred că este de asemenea un semn de sus că toți cei cinci oameni infectați cu Coronavirus au fost și vindecați, așa vreau să se întâmple cu toți. Niciunul să nu piară, dar toți să-L mărturisească pe Cristos. Știu că toți cei care vor striga cu smerenie și credință spre Dumnezeu vor fi ascultați, iar România va fi salvată.

Cu prețuire,

Toni Berbece