Skip to main content

Rugăciune urgentă pentru pacea Ucrainei…

Liderii lumii sunt în alertă din cauza stării încordate de la granița Ucrainei. Oare se pregătește Rusia de o invazie în țara vecină cu noi ținând cont că a pregătit 100 de mii de soldați, 1300 tancuri, 1300 unitati artilerie si 380 lansatoare rachete marcate cu ” dungi albe de invazie”, pentru a fi deosebite de cele inamice? Așadar, este nevoie urgentă de rugăciune pentru ca această situație să nu se transforme într-un război, mai ales într-unul cu potențial de a cuprinde tot mapamondul.

Uitându-ne în istorie vom constata că mici scântei au dus la Razboaiele Mondiale, e suficient ca doua, trei națiune să se încaiere și ne putem trezi cu un război generalizat. Mai ales în situația dată, în care mulți lideri mondiali sunt înarmați nuclear chiar nu este de glumit cu astfel de stări tensionate.

Biserica are datoria să mijlocească pentru ca sângele celor nevinovați să nu curgă râuri. “Căpetenia demonică” a violenței așteaptă să se înfrupte din trupurile moarte ale celor folosiți ca și “carne de tun” de “păpușarii” lumii, care din cauza stării generalizate de păcat își pierd rațiunea și aduc “ciuma morții” peste omenire. Haideți să ne rugăm și să cerem vremuri de har, de pocăință și de pace peste pământ. Și chiar de nu ne va afecta pe noi (deși îmi este greu să cred), haideți să mijlocim pentru ca mamele, șotiile, copiii să nu rămână fără fii, soți și tați. Din aceste situații nu câștiga nimeni decât moartea. Așadar, avem datoria ca și creștini, ca Biserică și ca oameni să-I cerem lui Dumnezeu îndurare peste pământ.

Cu prețuire,
Toni Berbece