“Închinătorii” de la Untold se vor ruga contra Coronavirus la Wolf Spirit, demonul acela de distrugere chemat mereu peste mulțimile de acolo sau la doamna Magia, invocată mereu în concerte și în afișele de prezentare. Sau mai degraba la fantoma aceea de pe afisul de acum cațiva ani. Daca nu mă înșel, cred că fantoma aceea semăna chiar cu moartea, deci nu prea o să functioneze rugăciunea aceasta.
Închinătorii la moaște vor scoate repede un sfânt distrugător de virusuri, se va găsi un picior de mort sau niște oase care au puteri magice să distrugă și acest virus. Conform Bibliei, rugăciunea la oameni este întotdeauna o pistă moartă, “o linie telefonică” inexistentă, singurul căruia trebuie să ne rugăm este Isus Cristos, într-un singur Nume trebuie să cerem în rugăciunile noastre, în Numele Celui care a plătit pentru noi.
Închinătorii la bani și la pântec se vor închina la maldărele de conserve, la kilogramele de făină, la sulurile de hârtie igienică și vor spera că nu se termină nici la ei acasă, nici pe rafturile din supermarketuri.
Închinătorii la nimic (adică ateii) vor fii cei mai triști, ei nu vor avea cui să se roage, câțiva care vor ceda credinței lor în nimic, vor scăpa o rugăciune in colțul gurii, ceva de genul: “Doamne, ajută-mă să scap și de data asta!”
Închinătorii la evoluție, cei care cred că totul a apărut la întâmplare, se vor ruga ca acest virus să se maturizeze și el, să se transforme și el în ceva, să nu rămână toată viața un virus, dar stai că pentru asta (conform lor) trebuie miliarde de ani. Deci nu are rost să se roage așa la “domnul virus.”
Închinătorii la Cristos vor chema protecția și Sângele Său sfânt peste ei, dacă Dumnezeu mai are un plan cu noi ne va ține în viață și ne va trece și peste acest pericol, dacă nu, atunci zicem și noi ca Apostolul Pavel: “Dacă trăim, pentru Domnul trăim, dacă murim pentru Domnul murim, deci fie că trăim, fie că murim noi suntem ai Domnului.”
Așadar, nu vă irosiți rugăciunile în aceste vremuri. Asigurați-vă că vă rugați Celui care poate totul, Dumnezeului care are treabă și cu viii dar și cu morții, Celui care e Stăpân si aici și dincolo.
Cu prețuire,
Toni Berbece