Skip to main content

Să nu uitați ce vă face să simțiți Covid 19

Acest virus a putut face ce Biserica nu a reușit să facă niciodată în acest secol în care destrăbălarea a atins apogeul Sodomei și Gomorei aproape la nivel global…

Coronavirus ne-a făcut pe toți să vedem cât de mici suntem, cât de aproape de moarte putem fi cu toții, cât de fragilă este liniștea noastră, cât de nesigure sunt adăposturile noastre, cât de aproape putem fi de Apocalipsa, cât de ineficienți sunt banii, cât de egoiști și sălbatici pot deveni oamenii în situații de criză.

Covid 19 a încercat lumea noastră, ne-a cântărit și ne-a găsit foarte slabi, foarte nepregătiți, foarte ușor de speriat. Miliardarii lumii au pălit, unii doctori și-au dat demisia, politicieni au intrat în izolare, spitalele sunt incredibil de neîncăpătoare, iar Bisericile s-au închis și ele. În acestă criză au mai găsit pacea doar cei care au privit spre Dumnezeu. Încă o dată, cei înțelepți au realizat că doar Dumnezeu este singurul de neclintit. Singurul gata să ofere liniște și pace, cât și vindecarea mult dorită.

Covid 19 este una dintre cele mai mici făpturi, milioane de virusuri din acestea pot exista într-un strănut și totuși ne-a zdruncinat lumea noastră mare și plină de ea, plină de mândrie că ne putem descurca și singuri, fără Dumnezeu, fără legile Lui morale, fără regulile Lui de bun simț. Unde sunt cei care-L negau, unde sunt cei care-I rupeau Biblia, unde sunt guvernele care ne amenințau că dacă nu ne supunem ideologiei lor sexuale ne închid afacerile, Bisericile și ne cenzurează pe noi apărătorii credinței?

Mă rog să pricepeți că atârnăm de un fir de ață, indiferent cât de mari ne credem, iar acest fir de ață, la porunca lui Dumnezeu, poate fi rupt și de un virus. Mă rog ca popoarele lumii să recunoască din nou măreția lui Dumnezeu și să i se supună pentru ca răul și moartea să fugă de la ele.

Cei care L-ați căutat pe Dumnezeu zilele acestea, nu uitați să o faceți și după ce Covid 19 va trece, altfel veți fi ca cei la care Ioan Botezătorul a strigat: “Pui de năpârci, cine v-a învățat să fugiți de mânia viitoare?” Să nu-L căutați din interes, ci cu inimi sincere!

Cu prețuire,

Toni Berbece