Skip to main content

Să nu vă fie frică de război…

Să nu vă fie frică de bombele care pot șuiera pe deasupra caselor, bombele pot să îți spulbere trupul într-o secundă, dar nu asta e problema, problema reală este că nicio bombă nu-ți poate șterge păcatele cu care ajungi la judecată. O bombă te va trimite mai repede la coada celor care așteaptă Judecata, deci să-ți fie frică de faptul că poți ajunge înaintea lui Dumnezeu cu păcatele neiertate. Așadar, asigură-te că ți-ai mărturisit păcatele și că i-ai cerut lui Hristos să ți le ierte, atunci nu te va mai îngrozi nicio bombă, instantaneu vei vedea că moartea nu va mai fi o spaimă.

Să nu vă fie frică de gloanțele care pot șuiera prin aer, cât timp ai zile se împlinește cu tine Psalmul care spune: “Nu trebuie să te temi nici de groaza din timpul nopţii, nici de săgeata care zboară ziua, nici de ciuma care umblă în întuneric, nici de molima care bântuie ziua-n amiaza mare (Psalmul 91:5-6).” Chiar dacă “săgețile” de azi sunt mai rapide si mai dureroase, totuși îngerii lui Dumnezeu pot controla traiectoria tuturor gloanțelor care vin spre tine. E un pasaj in Scriptură în care Moise mergea la Faraon în timp ce din cer cădea grindină mare, dar peste el nu cădea nici o piatră. Acesta este Dumnezeul nostru!

Să nu îți fie frică de foametea adusă de război, avem un Dumnezeu care face să crească peștele și pâinea în timp ce rupi din ele, avem un Dumnezeu care pune uleiul la loc în timp ce tu îl scurgi din vas si care umple cu făină punga din care torni să mai faci o pâine. Dumnezeu a făcut norii sa dea în loc de ploaie pâine și din stâncă a dat apă. Tu să păstrezi în inimă nu teama si îngrijorarea, ci doar cuvintele acestea: „Fiindcă Mă iubeşte”, zice Domnul, „de aceea îl voi izbăvi; îl voi ocroti, căci cunoaşte Numele Meu” (Psalmul 91:14). Fii pe pace, “Domnul este Păzitorul tău, Domnul este umbra ta pe mâna ta cea dreaptă” (Psalmul 121:5).

Cu prețuire,
Toni Berbece