Skip to main content

Samsung a mușcat din momeală

Când “tăticul” tău iPhone este sursa ta de inspirație normal că-i calci pe urme și când e vorba de moralitate sau lipsa ei. Dacă directorul iPhone spunea că cel mai mare dar de la “dumnezeu” e faptul că iubește bărbații, iată că Samsung face o reclamă în care două femei stau într-un pat “învăluite de romantism”, iar una dintre ele e însărcinată. Ambele privesc la ecografia gingașei făpturi pe care o așteaptă. Este clar ce promovează ei. O altfel de “familie.”

Dacă voi aveți intenția să ne faceți din nou fanatici sau încuiați pe noi cei care semnalăm aceste derapaje, dacă vreți să ne băgați pumnul în gură cu replica: “Voi vedeți doar ce e rău sau cu ochi rău!”, aș vrea să vă spun că băiatul meu de 10 ani mi-a spus de această reclamă. M-a întrebat: “Tati de ce sunt două femei în pat în reclama de la Samsung și una dintre ele este însărcinată? Nu trebuia să fie un bărbat și o femeie?”

Copiii noștri, care au sufletul curat ca lacrima, văd nebunia lumii acesteia, ei vor fi primii afectați, primii bulversați, primii care nu vor ști ce să mai creadă. Ei vor avea cele mai multe întrebări de pus, pentru că ei își aleg valorile, sunt cu ochii pe noi și mă doare că ochii lor se deschid în această lume, care înnebunește pe zi ce trece tot mai mult.

Ce e de tăcut? Să nu mai facem copii, cum propunea cineva? Nicidecum, ci să punem lumină în ei, să nu tăcem, să nu fim lași, să nu permitem ca puditatea să ajungă rușinea lumii, să nu ajungem noi cei normali să strigăm: “Suntem și noi oameni, mai avem și noi drepturi, mai existăm și noi!”

Hristos e reperul nostru, iar El binecuvinteaza o singură familie, cea întemeiată de la începutul lumii de Tatăl!