Skip to main content

Cele mai mari ”sponsorizări” din istorie

Când David a adus chivotul la Ierusalim a dat o masă pentru popor estimată la 3 milioane de euro. Solomon a dat o masă care a depășit cu mult 10 milioane de euro. Dar acestea sunt sume mici pe lângă ce a putut să facă Dumnezeu direct din Cerul Său.

El a dat undeva estimat la 20 de vagoane de mană timp de 6 zile pe săptâmână pe durata a 40 de ani, o cantitate colosală de pâine și nu orice pâine, una cu necesarul întreg de vitamine în ea. Una bio făcută și testată în laboratoarele Cerului. Pâinea aceasta îi detecta pe cei lacomi și necredincioși, cine lua și pentru a doua zi se trezea cu viermi în cort, pentru că Dumnezeu nu suportă necredința și lăcomia. Dar ciudat era că în a 6-a zi puteau lua și pentru cea de a 7-a fără să se mai strice.

El a adus pe calea de transport a aerului, printr-un vânt, așa de multe prepelițe de a umplut cu ele o arie de câțiva km pătrați, jumătate de metru înălțime de la pământ era plin de carne proaspătă. El le-a adus în zbor până la evrei, iar când au ajuns deasupra corturilor lor, acestea au leșinat și au căzut toate deodată, ce le-a făcut să cadă la pământ, ce le-a dus până acolo? Oare nu vocea Creatorului lor? Dacă am calcula ar fi vorba de zeci de milioane de prepelițe, sigur au fost câte zece cel puțin pe cap de evreu, iar aceștia erau vreo 2 milioane. Asta înseamnă carne în valoare de aproximativ 30 de milioane de euro. De unde a avut Dumnezeu atâta carne? Păi e simplu, El a creat-o și el le-a și băgat-o în traistă.

Acum gândește-te la nevoile tale. Crezi că nu are Dumnezeu să te binecuvinteze cu câteva sute de euro sau mii de euro pentru nevoile tale urgente? Are și le va aduce la tine dacă le ceri, prin porți diferite de binecuvântare, prin munca mâinilor tale, care vor fi binecuvântate, prin creșteri salariale, prin înțelepciune și pricepere, prin alți oameni care pot fi mișcați de El ca să te binecuvinteze. Importat este că Dumnezeu poate și vrea. Dar i-ai cerut? Fă-o cu credință!