Skip to main content

Semnul fiarei – Pământul este gata…

Azi am trăit un sentiment ciudat, cel mai ciudat de până acum. Nu am putut cumpăra până când nu mi s-a pus un cititor de temperatură pe frunte. Aproape că mi-a venit să plâng de mila a ceea ce va urma pe pământ, dar în același timp am avut un sentiment de bucurie pentru ce ne așteaptă pe noi, Biserica, dincolo. Da, lumea este gata. Totul duce în acea direcție. Suntem îndemnați să plătim cât mai mult posibil cu cardul, ni se ia temperatura cu un aparat aproape lipit de frunte, dacă nu vrei asta nu intri în magazin, la Therme plătim cu o brățara care ni se dă la intrare, deja pe telefon ne putem pune datele de card si putem plăti cu o singură înclinare a mâinii la care este ceasul Smart.

Cum a putut să prevadă acest lucru un om acum 2000 de ani? Cum a putut să prezică faptul că va veni o vreme când omul nu va mai putea vinde sau cumpăra dacă nu are “semnul” (Apocalipsa 14:8-11). Cum altfel dacă nu i-ar fi arătat acest lucru Cel care vede viitorul peste veacuri. Azi știm că ceea ce Biblia ne spune că e un semn, e de fapt un Cip pentru care lumea e pregătită. Ca cipul să se poată pune în masă va trebui ca foarte puțini să mai creadă ce ne avertizează Biblia și cam așa e. Puțini mai au credință, puțini mai au inima legată de Dumnezeu și foarte putini vor fi gata să nu se supună dumnezeului lumii pentru a primi pâinea.

Nu știm cât va mai dura până în clipa sfârșitului, dar ce este cert este că suntem pregătiți. Pe Pământ este o repetitie generală pentru acest mare eveniment, instalarea Antihristului. Dar în toată această agitație cineva spune cu bucurie: “Vino, Doamne Isuse?”

Cu prețuire pentru Mireasa lui Hristos,

Toni Berbece