Skip to main content

Sfârșitul lumii nu vine singur…

Sfârșitul lumii nu vine singur, îl aducem noi când nu mai avem loc pe pământ unii de alții, când dragostea celor mai mulți se va răci, cum ne-a avertizat Hristos. Văd oriunde privesc o lume care omoară cu o cruzime demonică, iar în declarații fiecare este salvator, erau și înger păzitor. Îmi dau seama că diavolii s-au transformat în “ falși îngeri de lumină” și de aceea oamenii nu mai discern binele de rău. Ucidem copii prin avort, ucidem copii cu bombe, ucidem prin indiferență, ucidem prin cuvinte pline de ură, dar ne ridicăm biserici mai înalte decât părinții noștri, care totuși au avut mai multă frică de Dumnezeu.

Sfârșitul lumii nu vine singur, îl aducem noi când ne facem propriile “standarde morale”, aruncând Bibliile la gunoi, iar în “noile standarde” femeia este o marfă, familia de unică folosință cu dată de expirare foarte mică, copiii sunt doar niște jucării fără suflet pe care le putem abandona oricând, semenii sunt doar niște robi de care ne putem folosi, iar singurii dumnezei suntem noi. Sfârșitul lumii va veni când ne vom crede Hristoși în timp ce ne vom purta ca Diavolul. Apostolii ne-au avertizat că în vremurile din urmă vor apărea Hristoși mincinoși, care se vor da sfinți, dar de fapt sunt demonizați când te uiți la viețile si faptele lor. Mă uit în jur și fiecare pretinde că are o “religie a purificării” în timp ce zace în curvii, beții, destrăbălări, în timp ce familiile le sunt distruse si “creierele prăjite”

Sfârșitul lumii nu vine singur, îl aducem noi și am început deja să o facem mai repede decât ne putem imagina. Unii îl aduc prin păcate din ce în ce mai obraznice și evidente, am ajuns să facem emisiuni “educative” pline de spurcăciuni și să ne creștem copiii cu ele. Însă unii grăbesc sfârșitul prin faptul că vestesc tuturor Judecata și le aduc la cunoștință clauzele acesteia, după cum ne-a spus Apostolul Ioan: “Cine păcătuieşte, este dela diavolul, căci diavolul păcătuieşte dela început. Fiul lui Dumnezeu S’a arătat ca să nimicească lucrările diavolului” (1 Ioan 3:8). Ești a lui Hristos sau al Diavolului?

Cu prețuire pentru adevăr,
Toni Berbece