Skip to main content

Simona arată acestei generații că e cool să crezi în Dumnezeu

E cel mai bun sportiv din România de mulți ani, e cetățean de onoare pentru multe orașe din România, e milionară, e faimoasă, e om de afaceri, e tânără și frumoasă, e influentă prin relațiile pe care le are peste tot, e prietenă și feblețea celui mai bogat român și cu toate acestea ea declară mereu că Dumnezeu este sprijinul ei și Cel la care se raportează în toate. Nu intră pe teren fără rugăciune și nu iese fără a privi în sus cu mulțumire. Sunt convinsă că forța ei de a fi un om mai bun vine din Dumnezeu.

Simona ne arată tuturor că banii, faima, influența, o lume la picioare nu te strică atât timp cât echilibrul tău vine din Dumnezeu. Dacă mii de vedete, mii de oameni cu bani îngenunchează în fața propagandei demonice de spurcare a pământului, dacă în mediile elitiste e o rușine să porți Crucea lui Cristos, pentru Simona nu este.

Mai presus de a inspira în sport, Simona ne inspiră în ceea ce privește credința, iar credință ei constă în faptul că primul zâmbet, primele aplauze, primele mulțumiri i le-a dat lui Dumnezeu. Mă rog pentru Simona și mă rog pentru mântuirea ei, mă rog pentru aprofundarea relației zilnice cu Cristos, cred că cine caută găsește, cine bate i se deschide și cine cere capătă. Dumnezeu are un Filip pentru orice Famen care-L cauta din toata inima pe Dumnezeu și vrea adevărul. Chiar dacă nu-L caută unde trebuie și cum trebuie, Dumnezeu îi iese în acel acelui cu Cristos, Adevărul Său!

Fii binecuvântată, Simona!

P.S. Recunosc că nu e meci în care joci să nu mă rog pentru tine și de acum mă voi ruga și pentru sufletul tău, să ne bucurăm de victoria lui Cristos și să ridicăm și acolo sus cupa victoriei! 🙂

Cu prețuire,

Toni Berbece