Skip to main content

Dumnezeu și Satana își delimitează oștirile

Vedem cum Diavolul arată în zilele acestea peste cine are autoritate și cine sunt cei aflați de parte lui. Zilele acestea nu mai există linie de mijloc, ci două tabere. Neutru nu există in cazul lui Dumnezei și nici în cazul Satanei. Ei știu clar cine le aparține. Tu aparții cuiva, dar poate că nu ti-ai dat încă seama.

Vedem companii care se înghesuie să doneze pentru cauza Diavolului de a spurca pământul cu necurăția lui. Miliarde de euro și dolari donate din toate părțile de toate companiile acestea care se grăbesc să se coloreze și să defileze alături de stricații pământului. Acolo e clar cine e stăpân, Satana însuși.

De cealaltă parte, Dumnezeu ridică o Biserică care e de o pasiune nestăvilită și de un curaj care nu tace în fața păcatului. O Biserică care nu-și are sediul undeva anume, care nu va mai asculta de un cap de pe acest pământ, ci precum lăcustele care atacă în roiuri fără a avea un lider văzut, la fel și Biserica va ataca întunericul din toate părțile avându-L pe Isus ca Rege în inimile și mințile lor. Creștini de pretutindeni, numiți în fel și chip, vor fi însuflețiți de același Duh și nu se vor spurca cu păcatele pământului.

Ce nu-i dăm lui Dumnezeu pentru Împărăția Luminii îi vom da Satanei pentru Împărăția Întunericului. Trebuie să înțelegem că totul e spiritual. Nimic nu e doar material, pentru că tot ce este carne și materie aparține cuiva, așa cum omul a luat tot ce e pe pământ în stăpânire, așa cum nu există metru de pământ care să nu aparțină unui popor, așa nu există ființă și teritoriu necâștigat de lumină sau de întuneric.

Tu în ce armată ești? Contează să alegi și mă rog să alegi armata lui Dumnezeu pentru că știm de pe acum că va învinge clar și detașat. Satana se va ridica în aceste zile doar pentru a fi mai rușinos învins de Cristos. Va da pentru o scurtă vreme impresia că răul și păcatul au învins, dar apoi se vor prăbuși pentru totdeauna. “Domnia” lui va fi extrem de scurtă, cât o rată la bancă, șapte ani, iar în ultimii trei ani și jumătate vor fi decimați de urgii, după care Cristos va domni cu Biserica Lui.

Nu sunt povești, toate indică această realitate, inclusiv natura ne anunță că se pregătește de ceva. Acel ceva e încleștarea dintre bine și rău, iar natura va fi arma lui Dumnezeu împotriva răului, șapte urgii aspre, mai aspre decât cele cu care a lovit Egiptul, vor lovi oamenii folosiți de Satana, toți cei răi vor fi zdrobiți ca niște furnici în mușuroiul lor. Fii gata și fii de partea cui trebuie!

Cu prețuire,

Toni Berbece