Skip to main content

Șoaptele ucigașe sau șoaptele vieții…

O femeie și-a luat copilașii de mână, unul de 3, altul de 6 ani, si în loc să-i ducă la grădiniță s-a suit cu ei pe bloc și s-a aruncat în gol, murind toți trei zdrobiți de caldarâm. Unul dintre copii avea o jucărie în mânuță. Oare ce discuții au fost acolo, oare ce a zis fetita de 6 ani? Oare ce a zis copilul de 3 ani? Cum le-a explicat mama, gestul de a sta pe marginea terasei unui bloc cu 10 etaje. Mă înfior și îmi vine să strig de durere.

Dar trebuie să pricepem că aici nu e doar omul, aici este și manopera Diavolului. În ultimul timp consiliez tot mai mulți oameni care “aud voci”, unii chiar si vorbesc cu aceste voci, iar vocile nu sunt tocmai duhovnicești. O femeie înșelată de bărbat aude voci “înșeală-l și tu”, un bărbat înșelat de soție aude o voce “suie-te la volan si intra in parapet cu mașina”. Unul chiar a făcut-o de curând, si-a suit soția in mașină si a intrat cu ea in stâlp, ucigând-o.

In lume sunt două tipuri de voci, vocea dracilor si vocea lui Hristos. Nimeni nu scapă de vocile acestea. Dacă nu îl cauți pe Hristos cu siguranță vă va veni timpul să auziți si voi voci sau le auziți deja de mult. Vocile acestea spun: “Îmbată-te, fumează sa scapi de nervi, droghează-te, înșeală-ți nevasta, terfelește puritatea fetelor, drăcuie, înjură, fură, minte…” Toate aceste voci ne împing zilnic spre moarte si credem că sunt voci prietenoase, dar sunt voci ale iadului. Vei continua să le asculti? Acum ceva timp in urma Dumnezeu ne-a vorbit prin Duhul si ne-a spus că vom vedea tot mai mulți oameni disperați si apăsați de Diavol care își vor zdrobi capetele de asfalt, chiar acum un om s-a dezbrăcat si stă la fereastră amenințând că se aruncă în gol.

Cei ce sunt ai lui Hristos aud această voce: Oile mele aud vocea mea și eu le cunosc și ele mă urmează (Ioan 10:27). Dacă nu-ti convine să fii oița lui Hristos, vei fi căprița Diavolului. De dragul vostru și al copiilor voștri, veniti la Hristos care vă va da pace și vă va strânge sub aripi precum o cloșcă puii. Alege-L pe El!

Cu prețuire,
Toni Berbece