Skip to main content

Statuia Fiarei – încă un semn că sfârșitul este aproape?!?

Națiunile Unite au amplasat o statuie enormă care arată fix ca statuia descrisă acum mii de ani atât de Profetul Daniel (Daniel 7:2-4) cât și, sute de ani mai târziu decât Daniel, de însuși Apostolul Ioan, iată textul din Apocalipsa: „Fiara pe care am văzut-o semăna cu un leopard, avea labe ca de urs și gură ca o gură de leu. Balaurul i-a dat puterea lui, scaunul lui de domnie și o stăpânire mare (Apocalipsa 13:2).„ Simbolul Fiarei nu a întârziat să apară în aceste vremuri.

Șocant este că această statuie vine și cu mesajul “Un gardian pentru pace și securitate internațională”, ceea ce ne duce cu gândul la un alt text din Scriptură care spune: „Pentru că voi înșivă știți foarte bine că ziua Domnului va veni ca un hoț noaptea. Când vor zice: „Pace și liniște!”, atunci o prăpădenie neașteptată va veni peste ei, ca durerile nașterii peste femeia însărcinată, și nu va fi chip de scăpare (1 Tesalonicieni 5:2-3).”

Lumea e în mare forfotă, tocmai pentru că își simte sfârșitul aproape. Mult tare nu va mai fi, pentru că semnele și indiciile apar peste tot. Nu se lucrează doar pe un plan spre împlinirea sfârșitului, ci pe toate planurile, anume: guvernul mondial e gata și iată cum se ascultă de o singură voce (dovada o avem în această “plandemie”), o credința unificată (o încercare ar fi crislamul), scoaterea Scripturii în afara legii (apostazie), promovarea destrăbălării și a patimilor sexuale (spurcăciunea cu care “Izabela” va strica pământul, lipsa dragostei reale, naturale), promovare ocultismului, vrăjitoriei cu care Antihristul va lucra în ultimele zile, iar adepții lui sunt deja pregătiți, cât și multe alte semne. Iar la toate acestea se adaugă Biserica, care nu doar așteaptă, dar și grăbește venirea Domnului Hristos prin rugăciunile și stăruința ei în sfințenie. Tu poți spune: “Vino, Doamne Isuse!”? Dacă nu, înseamnă că nu ești gata, iar problema este că te poate prinde nepregătit prăpădenia care va veni peste pământ.

Cu prețuire pentru adevăr,
Toni Berbece