Skip to main content

Va trece o veste rea și va veni alta…

De acum încolo, pe finalul istoriei acestei lumi, spre bine lumea nu se va mai duce. Va trece o veste rea si va veni o alta, oamenii nu-și vor mai găsi bucuria și pacea în cele pământești, ci doar cine se ancorează tare în lumea care va veni, acela va avea pace. Pământul acesta de sub picioarele noastre și tot ce face omul pe el ne spun că vremurile sfârșitului sunt evidente. Cuvintele Apostolului Petru, cum că totul va arde cu trosnet mare, merg spre împlinire (2 Petru 3:10-15). O cunoștință a avut un vis în care două porți gigantice se închideau destul de repede, crăpătura dintre ele era destul de mică, iar unii oameni se grăbeau să intre printre ele. Sunt porțile noii lumi promise de mii de ani. Vine Hristos!

Sunt cam ultimile strigăte spre salvarea veșnică care se aud pe acest pământ, porțile de har se închid tot mai repede. Ca pe vremea lui Noe, se aude scârțâitul ușilor corabiei care ușor, ușor se ridică în sus. Dacă atunci au intrat doar 8 oameni și restul animale, dacă atunci scopul era să se salveze pământul și rasa umană cu tot cu animalele necesare, azi lucrurile stau altfel, pământul nu va mai fi salvat, deci în “Corabia salvarii”, care este Jertfa Lui Hristos, vor putea intra dintr-un salt, toți cei ce se încred în El. Dar grăbiți-vă, funiile sunt prinse, iar ușa harului se închide treptat sub privirile noastre.

Cei ce vor rămâne în indiferență în vremurile acestea vor căuta bucuria aici și n-o vor mai găsi, vor căuta un strop de împlinire și nu va mai fi, vor aștepta să treacă un “virus” și va veni “un război”, vor aștepta să treacă “o minciună” si va veni alta și mai ipocrită pregătită de oamenii lui Antihrist. Apostolul Pavel a scris pentru zilele acestea acest verset: Noaptea aproape a trecut, se apropie ziua. Să ne dezbrăcăm dar de faptele întunericului și să ne îmbrăcăm cu armele luminii (Romani 13:12). Noaptea plină de stricăciuni și ură a lumii acesteia aproape a trecut, vine Hristos cu lumina unei noi lumi, la îmbinarea dintre noaptea lumii și ziua lui Hristos va fi război, ești îmbrăcat cu armele lumii ca să faci față bătăliei? Doar cei ce se încred în Hristos vor fi pregătiți de ce va veni, restul vor cădea ca pleava!

Cu prețuire pentru adevăr,
Toni Berbece