Skip to main content

Știri din “viitor”…

Unii au ajuns în “viitor”, iar în Filipine cei “neinserați” sunt arestați dacă sunt găsiți că umbla haihui și inconștienți pe stradă ca niște oameni liberi. Acolo e o infracțiune să nu te inserezi.

Unii au ajuns în “viitor”, iar în Italia “bătrânii” de peste 50 de ani care nu sunt inserați sunt amendați cu 100€ de fiecare data când sunt prinși, apoi dacă îți permiți sa mergi la munca “neinserat” ești amendat cu sume între 600 si 1500€.

Unii au ajuns în “viitor”, iar în Franța testul nu mai este valabil, dacă vrei să fii un om “liber” trebuie să le plătești tribut, “inserându-te” împotriva voinței și a cugetului tău cu ce îți dau ei “gratis”.

Se spune că România a rămas în urmă, dar mă rog să nu mai ajungă niciodată în viitorul acesta în care se află anumite țări, conformându-se cu aceste națiuni deja cucerite. “Turbează” televiziunile că în România nu s-a votat “pașaportul robiei” și că am rămas în urmă. Mă rog ca România să rămână aici, în urmă, chiar mai în urmă, prin 2019. Mă rog ca România să devină o oază de libertate în care să se refugieze toți cei ce mai caută un loc al libertății. Mă rog ca România să întoarcă binele pe care națiunile lumii ni l-au făcut primindu-ne în fuga noastră de un sistem opresiv. Mă rog ca România să devină “o tabără de refugiați”, refugiați care cer “azil politic” din cauza opresiunii unui sistem politico-demonico-sanitar. Să nu se bucure cei ce-s liberi acum, curând le expira libertatea care a devenit un lux condiționat. Rugați-vă să nu fiti duși în robie, iar cea mai grea robie este a Iadului.

Doamne ajuta!
Cu prețuire,
Toni Berbece