Skip to main content

“Sunt cetățean european și am drepturi…”

Ne-ați umplut mințile cu faptul că avem drepturi și noi romanii naivi și prostuți am crezut că Europa este despre drepturi, multe drepturi, drepturi așa de multe că nu vom avea ce să facem cu ele. De fapt ne-ați dat dreptul să ne schimbăm papucii cumpărați în 30 de zile după cumpărare, dar apoi ați început să ne luați cele mai fundamentale drepturi.

Vreți să ne luați dreptul de a numi mama mamă și tatăl tată, vreți să ne luați dreptul de a spune “femeie gravidă” și “femeie care alăptează la sân”, vreți să ne luați dreptul de a ne trimite copiii la o școală sigură și cu profesori sănătoși mintal, vreți să-i înlocuiți pe dascăli cu propagandiști ai destrăbălării morale.

Vreți să ne luați dreptul de a călători, ați desființat vamele și apoi ne-ați băgat “pașapoarte colorate”, care indică spre o “dictatură demonică” cu scopul de a șantaja oamenii să se insereze împotriva voinței lor. Vreți să ne luați dreptul de a predica Scriptura așa cum este ea, iar Scriptura condamnă “destrăbălarea sexuală”, “patimile sexuale”, nedreptatea, închinarea la om, la faptele mâinilor lui. Am văzut cum arestați în Europa aceasta, plină de drepturi, predicatorii care îndrăznesc să predice Evanghelia pe stradă, în timp ce sponsorizați și dați drepturi nelimitate celor care predică “sexualitatea animalică”. Ne-ați adus si nouă primari străini pe care ai noștri i-au votat fără discernământ, primari care fac la fel pe meleagurile sfinte ale națiunii noastre.

Nu mai vrem drepturile voastre mincinoase, singurul care este drept cu adevărat este Hristos, pe El îl vrem, voi ne-ați mințit destul. De acum vom face totul pentru a ne apăra credința creștină, familia, școlile, guvernul, steagul, stema aceea cu cruce, imnul acela care ne cheamă la trezire, imnul acela cu preoți cu crucea-n frunte. Ne vom apăra normalitatea noastră de “normalitatea” voastră în care “tatăl alăptează” și mama nu schimbă scutece. Sunt cetățean european și am dreptul de a crede în Dumnezeu, în familie cum a creat-o El și în puritatea morală a creștinismului.

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece