Skip to main content

Surplusul tău este belșugul lor…

Nu ne trebuie o avere pentru a ajuta, unii zic că dacă ar câștiga câteva sute de milioane la loto, ar da săracilor și ar face orfelinate și alte lucruri mari pentru sărmani, dar am realizat că nu trebuie să fii milionar ca să ajuți, trebuie doar să îți faci curat în șifonier și să dăruiește lucruri la care ții, dar pe care nu le mai folosești. Am rămas șocat când am încălțat câteva persoane cu ceea ce nu mai purtam de ani de zile, încălțăminte foarte bună, dar uitată undeva prin dulapul de încălțăminte.

Americanii au o vorbă, dacă ai un dolar ai o bogăție din care să dăruiești, așa ne facem și noi misiunea. Ne întreabă oamenii ce sponsori avem de ne permitem atâta misiune pentru cei sărmani, adesea le spun că “bogăția” noastră vine de la oameni care după ce-și achită datoriile nu strâng pentru zilele lor negre, ci dăruiesc pentru cei ce deja trăiesc zile negre. N-ai vrea să faci lumină în zilele întunecate ale altora?

Azi m-au uimit din nou sărăcia și neputința unor de a ieși din ea, am plâns și am râs cu ei, le-am ascultat poveștile, am intrat in casele lor, m-am rugat pentru ei, am pus o mână de dragoste pe oameni care erau dependenți de “aurolac” și le-am spus că Hristos îi poate ajuta. Le-am vorbit fetelor tinere despre cât de prețioasă este puritatea lor, le-am vorbit băieților despre cât de periculos este să se arunce in patimi sexuale. Când ne întrebau ce ne iese nouă că-i ajutăm pe ei le răspundeam că rasplata noastră nu e pe pământ, ci dincolo și chiar de n-ar fi fost vreo răsplată, iubirea lui Hristos din noi este cea mai mare răsplată.

Cu prețuire,
Toni Berbece

Aici ne puteți susține:
RO08INGB0000999906461937
Asociatia Centrul Crestin Profides
C.I.F. 36766530
Codul BIC/SWIFT: INGBROBU

Acesta este un cont în lei în care se poate dona orice valuta, conversia făcându-se automat. Multumim!