Skip to main content

Ține cont…

Când tu ești grăbit/ă nu țipa la toți cei care nu sunt în grabă, pentru că unii sunt în timpul lor de odihnă și chiar nu au unde să se grăbească. Fii calm chiar și când ești grăbit!

Când tu ești supărat/ă nu le cere tuturor din jurul tău să fie la fel, nu le strica dispoziția, nu fă mutre, nu te răsti, nu tulbura bucuria altora. Respectă buna dispoziție a celor care o au!

Când cineva ți-a făcut rău, să nu ai pretenția ca toate cunoștințele tale să considere persoana aceea dușmanul lor. Nu trebuie să ai pretnția ca alții să poarte pică sau să rupă orice legătura, nici tu nu ar trebui să faci asta. Nu fii dușmanul nimănui prin propria ta voință!

Când tu ești destul de binecuvântat fă-i și pe cei din jur să simtă binecuvântarea, dacă nivelul de trai al celor din jurul tău nu crește, înseamnă că duci un mod de viața egoist, axat doar pe tine și poftele tale. Fii darnic!

Când ești singur, trist, apăsat și nesigur de nimic din viața asta trebuie să faci ceva, apleacă-te asupra celui mai singur și nenorocit decât tine. Asta va da sens, îți va spulbera orice singurătate. Fii alinare pentru cei mai amărâți decât tine!

Fii o binecuvântare!