Skip to main content

Toți ochii pe războiul din Israel, căci de acolo va veni la împlinirea vremii Sfârșitul Lumii…

Cele mai multe profeții despre sfârșitul lumii au legătura cu Israel. Iată câteva dintre ele:

  1. “Când veți vedea Ierusalimul înconjurat de oști… (Luca 21-20-27). Isus Hristos a profețit că sfârșitul lumii, acel moment când Cerurile vor fi clătinate, când oamenii își vor da sufletele de groaza mare care va fi, va fi precedat de un atac fără precedent asupra Israelului.
  2. “Când puterea poporului sfânt va fi zdrobită de tot” (Daniel 12:7). O alta profeție ne spune că puterea poporului sfânt va trebui zdrobită de tot. Evreii vor fi smeriți si chiar păcăliți de Antichrist, care le va promite pacea si care va face legământ cu ei, însă ii va trăda, motiv pentru care în această stare de smerenie îl va accepta pe Hristos ca Mesia.
  3. “Când veți vedea urâciunea pustiirii in Templu” (Daniel 12:11). Antihristul, ultimul dictator mondial, va dori sa recreeze traseul lui Mesia si sa se dea drept Dumnezeu chiar în Templul al Treilea din Ierusalim care va fi reconstruit in mai puțin de zece luni după eliberarea locului pe care acum e o moscheie. Prin urmare, Numele lui Dumnezeu va fi hulit de acest destrăbălat chiar din Templu.
  4. “Când evreii îi vor primi doar pe cei care vin in Numele lui Hristos…” Mântuitorul a profețit: “ Iată că vi se lasă casa pustie! Căci vă spun că de acum încolo nu Mă veţi mai vedea până când nu veţi zice: «Binecuvântat este Cel Ce vine în Numele Domnului (Matei 23:38-39)!»” Poporul evreu va mai trece printr-un mare travaliu conform Daniel 12:1, li se va lăsa din nou casa pustie din cauza încăpățânării lor față de Mesia si chiar față de Iahve (Dumnezeu recunoscut si de ei), de exemplu în ziua atacului Hamas, zeci de mii de evrei sărbătoreau sub statuia lui Buda la un festival de muzica plin de destrăbălare. Acest lucru se va opri, poporul sfânt va cunoaste cea mai mare trezire spirituală din istori. In urma zdrobirii se va întoarce la Hristos, atunci Îl vor revedea venind. Israelul răscumpărat si Biserica vor fi una, vor fi Mireasa lui Hristos. Pregătiți-va căci aceste lucruri sunt foarte aproape. Duhul și Mireasa zic: “Vino, Doamne Isuse!”

Cu prețuire,
Toni Berbece