Skip to main content

“Trageți tare în piept…”

Milioane de evrei au murit în camerele de gazare crezând în spusele călăilor că acolo vor fi dezinfectați bine de orice microb, dar nu știau că soldații nemți, în frunte cu “ateul Hitler”, considerau că ei sunt “microbii”. Li se dădea câte un săpun în mână și li se spunea ca atunci când iese un gaz pe țeavă să tragă tare aer în piept că acel gaz îi “curăță” pe interior. Mulți naivi au crezut în “bunăvoința” lor și au murit tragic. Pentru unele “minți bolnave” de azi tu ești “microbul”, care consumă resursele acestei planete. De aceea analizează foarte bine lucrurile, nu te arunca în decizii pripite.

La început “i-au eliminat” în mare pe cei slabi, care făceau umbră degeaba pământului din perspectiva lor, acum îi vor pe cei puternici, pe copii și pe tineri. Încă o dată îți spun, nu uita că pentru unii “microbul” ești tu, “virusul” care face umbră degeaba pământului, care poluează și care consumă resursele acestui Glob prețios pe care-l vor pentru ei. Ei iubesc mai mult Pământul și averile lui decât omul. Ei au “corabia” lor de salvare, iar pentru noi… Vom vedea ce va fi, însă zic să ne trezim dinainte și să nu așteptăm ca sărmanii evreii cu câte un săpun în mână și să iasă gaz pe țeavă ca să-l tragem tare spre a-l inspira cu putere.

“Nebunul zice în inima lui că nu există Dumnezeu (Psalmul 14:1)”, de aceea ne spune Biblia că fac fapte urâte, iar eu nu pot avea încredere în cei care-L resping pe Dumnezeu cu atâta nesimțire. Ne-au vânat sufletele punându-ne să acceptăm păcate scârboase ca normă, ne zic că ce aduce SIDA și alte boli grave e bun pentru noi, iar acum au venit mai pe față după trupurile noastre. Spiritul celui care a dat “Pașapoarte verzi” pentru rasa ariană este viu în cei care dau azi “Pașapoarte verzi”… Nu cred povestea lor că pe mine mă iubesc și că-mi caută binele, nu cred în cei ce închid Biserici ca să te protejeze de un “virus”. Cei ce spuneau că suntem mulți pe planetă, azi ne aleargă cu câte o seringă în mână. Lăsați-ne să alegem singuri și atunci voi avea încredere în voi. Cât timp ne dați afară de la job, nu ne lăsați să călătorim și să mâncăm la restaurante, să mergem la o piscină sau la o nuntă fără “serul” vostru cred toate cele de mai sus. Noi știm cine vă conduce de aceea nădejdea noastră este Hristos, care ne-a pecetluit pentru Cer, pecetea noastră a fost pusă și este Hristos, a voastră va fi pusă curând și este a Diavolului pentru că iubiți păcatul.

P.S. Tocmai am aflat că bazinul unde făcea fiul meu înot s-a închis pentru că proprietarii nu mai au bani să plătească ratele la investitori. Încă un faliment “nevăzut” de mai marii noștri din miile produse de ei. Continuați așa și veți falimenta cam tot… Pe noi ne așteaptă Cerul, pe voi cine?

Cu prețuire pentru adevăr,
Toni Berbece