Skip to main content

Ultimele bătăi de inima ale pământului…

Sunt ultimele bătăi de inima ale pământului nu pentru că n-ar putea să ne mai țină, Biblia ne spune că pământul e ținut prin puterea Cuvântului Său (Coloseni 1:17), însă pământul nu ne va mai suporta pentru că l-am spurcat cu păcatele noastre pe care le facem fără rușine chiar în fața propriilor copii. Anul acesta și-au permis să-l spurce pe Moș Crăciun (vezi reclama suedeză) țintind astfel mințile pure ale pruncilor, au făcut-o și pe “Fecioara Maria cu barbă”, pentru că ei spurcă tot ce ating, însă nouă ne închid gurile când ne apărăm credința de blasfemia lor. Dar Creatorul nu va mai da timp celor ce-l irosesc ca în zilele lui Noe.

Sunt ultimele bătăi de inima ale pământului pentru că asupritorii se ridică de pretutindeni peste popoare. Până acum ne uitam cu milă la câteva state conduse de “tirani”, dar azi îi vedem cam peste tot, vor să ne “ștanțeze” ca pe oi, să ne “trateze” cu “substanțe de control” fix ca pe găinile de gostat. Sub pretextul “încălzirii globale” și al lipsei de hrană, sub pretextul unei “boli” scăpate din laboratoarele lor, vor să ne controleze prin “veterinari” bine instruiți și “servili sistemului”.

Sunt ultimele bătăi de inimă ale pământului pentru că oamenii au devenit din cale afară de obraznici față de singura lor șansă. Comisia Europeană ne “recomandă” să-L scoatem pe Hristos din sărbătoarea Nașterii Lui, am ajuns fix ca niște copii care la 18 ani își dau afară părinții în stradă, iar Dumnezeu nu tolerează nesimțirea. Sunt ultimile clipe pentru că Antihristul are cu cine lucra, trepădușii lui ahtiați după spurcăciune și aere de zei sunt chiar printre noi, nu-i departe nici Stăpânul lor. Dar cum Diavolul va pune toată puterea demonică într-un singur om, Hristos va pune toată puterea Lui în fiecare ucenic al Său. Fiecare dintre noi va fi mai puternic decât tot demonismul Antihristului. Așadar, nu vă temeți viteji ai lui Hristos! Vremurile acestea sunt vremuri de biruință pentru Biserică și vremuri de judecată pentru Șarpele cel vechi și urmașii lui.

Cu prețuire pentru adevăr,
Toni Berbece