Skip to main content

Untold – Ocultism pe față?!?

Untold a venit și anul acesta cu tema magiei, iar unul dintre mesaje este clar: “Magia mai reală ca niciodată!” Iar altul este: “Pășește in lumea experiențelor magice!” Si apar si niște copii pe acel afiș (cu dedicație pentru pruncii noștri). Suntem liberi să alegem și să verificăm ceea ce ni se servește. Iar dacă te uiți in DEX vei găsi următoarea definiție a magiei: “Ansamblu de procedee oculte prin care se crede că se pot produce fenomene miraculoase (webdex). Magia – neagră = magie propriu-zisă care apelează la puterea demonilor; Magia albă = arta de a produce fenomene naturale care par miraculoase. Magia fiind interpretată ca o formă primitivă de religie și ca o pseudoștiință (DEX.Md).”

Deci, ni se spune clar că magia înseamnă ocultism, iar ocultismul este vrăjitorie. Mai mult e considerată “religie primitivă”. Iar dacă le spui celor care merg la astfel de festivaluri că e posibil ca ei să meargă la o religie si mai ales una de “sorginte demonică”, cine știe ce reacții întâlnești, pentru că mulți se consideră chiar “atei”, însă iată ce religie pot susține fără să-si dea măcar seama. Mai ales că alături de religia magiei e folosit adesea si cuvântul “primitiv”. Ceea ce înseamnă că este o forma de religie care s-a dovedit a fi practicată de oameni “ignoranți” față de adevăr si față de pericolele magiei. Deci cel puțin informează-te!

Dragilor, este foarte clar că a fi crestin înseamnă să fii în direcția total opusă față de magie, ocultism, vrăjitorie, necromanție (chemarea morților), spiritism (manevrarea demonilor), incantație (chemarea duhurilor rele cu diferite scopuri), divinație, chiromanți si orice altă practica derivată din magie si ocultism. Deci nu poți să-ți faci si semnul crucii si sa practici si magia, nu poți sa mergi la preot/pastor pentru binecuvântare si apoi la Diavol pentru incantații de tot felul. Pentru că Apostolul Pavel zice clar: “Nu puteți bea paharul Domnului și paharul dracilor; nu puteți lua parte la masa Domnului și la masa dracilor (1 Corinteni 10:21-22).” Citește pentru o mai buna informare si Deuteronom 18:9-14! Stai departe de ocultism, căci este si va fi religia Antichristului!

“Încolo, fraţii mei, bucuraţi-vă în Domnul. Mie nu-mi este greu să vă scriu mereu aceleaşi lucruri, iar vouă vă este de folos (Filipeni 1:1).”

Cu prețuire pentru adevăr,
Toni Berbece