Skip to main content

Va veni vremea când cei neprihăniți vor tăcea…

Se apropie curând vremea când cei neprihăniți, care cheamă la curăție și normalitate, se vor auzi tot mai puțin sau vor tăcea definitiv. Vor fi tot mai puțini și considerați tot mai nebuni și guralivi chiar de cei de prin “biserici”. De acele vremuri să vă fie teamă mai ceva ca de 10 bombe nucleare. Pentru că atunci înseamnă că Dumnezeu v-a lăsat în voia minții voastre blestemate pe cei ce azi mâncați păcatul cu atâta poftă, iar pe cei curați îi pregătește de “lansarea spre Cer”.

Deja se bagă pumnul în gură celui neprihănit într-un mod grosolan, Facebook-ul, Instagramul, Youtub-ul nu m-au blocat (sau șters materiale) doar pe mine, ci și pe alte milioane de oameni care au căutat să avertizeze lumea de consecințele păcatului.

Deja lumea are un “standard” fără Dumnezeu, un “standard” pe care dacă nu-l respecți te exclude și bine face pentru că nu vrem să ne unim cu ei. “Standardul” acesta este împotriva lui Dumnezeu și a Cuvântului Său, este opusul, este de fapt distrugerea oricărei norme de bun simț. Standardul lui Dumnezeu este “hate speach”, ură, răutate, iar standardul lor este gâdilarea urechii, a păcatului și a depravării. “Standardul” acesta însumează imoralitățile după care Antihristul va conduce lumea o foarte scurtă perioadă de timp, astea sunt “curviile” cu care Babilonul cel mare (suma oamenilor care vor îmbrățișa imoralitatea și o vor promova – companii, guverne și oameni de rând) va spurca pământul. După care Hristos va da cu standardul lor de pământ și va instaura pentru eternitate Împărăția Lui.

Va veni vremea când Dumnezeu va spune copiilor Lui: “leșiți din mijlocul ei, poporul Meu, ca să nu fiți părtăși la păcatele ei și să nu fiți loviți cu urgiile ei (Apocalipsa 18:4).”

Va veni vremea când Cristos va spune: “Cine este nedrept să fie nedrept și mai departe. Cine este întinat să se întineze și mai departe. Cine este fără prihană , să trăiască și mai departe fără prihană. Și cine este sfânt să se sfințească și mai departe (Apoc. 22:11)!”

Ești tu din “rezistența lui Cristos”? Tu de care parte a baricadei ești? În ce tranșee te afli? Dacă nu ești în luptă, atunci ești prins în somnul cel de veci indus de inamic. Cine nu luptă pentru adevăr și moralitate e deja prizonier în lanțurile dușmanului. Trezește-te!

Cu prețuire,

Toni Berbece