Skip to main content

Voi ati vorbit vreodată cu o fată distrusă de videochat?

Într-o anumită zi m-a sunat unul dintre cei mai buni psihologi din România să-mi ceară să mă rog pentru o tânăra traumatizată de faptul că a făcut cândva videochat, iar conștiința o mustra așa de tare încât a cedat psihic. Mi-a spus că efectiv după toate ședințele de terapie și-a dat seama că e ceva mai mult decât un psihic frânt, că e vorba de o chestiune spirituală legată de suflet, de o povară de păcat, care poate fi ridicată doar de Hristos. Dar pentru asta își dorea ca un slujitor al Domnului să vorbească și să se roage pentru ea. A venit această tânără la Biserica Profides și rar mi-a fost dat să văd o tânăra mai afectată psihic și sufletește de păcat. Și azi luptă cu trecutul care o mai bântuie. Așa ceva se uită greu, dar Hristos reface astfel de vieți.

Un alt caz a fost al unei fete foarte tinere care mi-a scris că dorește să mă rog pentru ea deoarece viața îi era distrusă din cauza videochatului și nu mai putea scăpa de gândul că s-a dezonorat în felul acesta. Nu-și putea ierta faptele și îi era greu să creadă că vreun băiat ar putea trece peste faptul că are un astfel de trecut. Deși i se propusese enorm de mulți bani, chiar pentru a fi imaginea României în videochatul la nivel internațional, n-a mai putut accepta niciun leu deoarece era hotărâtă să scape definitiv de ceea ce-i încărcase cugetul cu o povară de neignorat. Îmi aduc aminte când m-am întâlnit cu ea pentru prima dată, era palidă, îi tremurau mâinile și îi venea să plângă la fiecare cuvântul pe care-l rostea. Dar astăzi, prin ajutorul lui Dumnezeu, este foarte bine, Hristos a spălat trecutul ei, iar această tânăra privește cu încredere spre viitor. Nu o mai interesează miile de euro făcuți prin vânzarea trupului, ci o interesează puritatea și onoarea unui om așa cum Dumnezeu l-a creat după chipul și asemănarea Sa.

Oameni buni, toți banii din lume nu pot șterge povara unui cuget încărcat de păcat. Toți banii din lume nu pot reface prin toate ședințele de terapie ceea ce murdărim prin astfel de practici. Hristos poate face totul nou, dar trebuie să te oprești din a face astfel de păcate. Dacă cumva ai cunoscut “adâncimile Satanei”, încă există speranță, dar trebuie să-ți iei ochii de pe banii prin care Satana vrea să faci pact cu el vânzându-ți sufletul și să te uiți la Hristos care poate da farmec și frumusețe vieții tale. Priviți reclamele acestea din București prin ochii lui Hristos, care plânge pentru toate persoanele ce se vând păcatului și rugați-vă ca toți acești oameni să fie smulși din “ghearele morții”.

Doamne ajută!
Cu prețuire,
Toni Berbece