Skip to main content

1 Decembrie – I-am cam “deranjat”…

Ieri, la Marea Unire a Românilor sub Hristos, a fost o adevărată sărbătoare națională, mii de români din toată țara si chiar din multe state ale Europei au fost prezenți în Parcul Izvor, unde au răsunat cântările spre slava lui Hristos si mesajul “Cum să ridicăm blestemul de peste națiune!” În timp ce vorbeam despre blestemul idolatriei de orice fel si despre întoarcerea românilor la Hristos, o doamnă din stânga scenei striga cât putea de tare cuvinte de hulă și ocară, încerca să mă intimideze si să-i deranjeze si pe ascultători, însă a fost potolită destul de repede.

Pentru că am fost îndreptați cu boxele spre blocuri si spre târgul de Crăciun (unde sunt 7-8 mii de români pe seară, iar in blocuri alte mii de oameni) unii au făcut reclamații că îi deranjăm cu cântecele noastre despre Hristos si cu mesajul nostru despre ridicarea blestemului de orice fel, mesaj care se auzea si la 800 de metri depărtare, iar la final a venit un echipaj de poliție să ne întrebe cât mai ținem programul. Am ținut cât a fost nevoie și nu ne-am oprit din a recunoaște că avem nevoie de Dumnezeu pentru a ne găsi pacea, odihna si prosperitatea. Știm că nu oamenii au fost deranjați, ci căpeteniile demonice împotriva cărora ne-am ridicat cum ne spune Apostolul Pavel in Efeseni 6:12.

Miile de oameni care au fost în fața scenei si noi cei de pe scenă, deși eram înghețați de frig după 3 ore de program, am strigat cu toții că Hristos este Regele nostru și că ne dorim să scăpăm de blestemele aduse de idolatrie, de furt, de depravare sexuală, de dezonoarea părinților, de o religiozitate falsă si coruptă, de uciderea de prunci prin avort si de vrăjitoria la care mult romani apelează. Ne-am pocăit în Numele Națiunii Române de aceste păcate si am căutat fața lui Dumnezeu, știind că de la El ne va veni revigorarea. Aseară a fost încă o dovadă că ne putem uni in Hristos, chiar dacă vremea rea si ploaia ne-au amenințat, totuși fix cât a ținut slujba n-a plouat deloc și deși era aproape de 0 grade, dragostea de Hristos si dragostea frățească ne-au încălzit inimile.

Va iubesc pe toți in Hristos!
Cu prețuire,
Toni Berbece