Skip to main content

1 Decembrie – România creștină, România renăscută!

Bucuresti, 1 Decembrie 2022, comunitatea Profides, una dintre cele mai mari comunități creștine din Romania, care reuneste, deopotrivă, ortodocși, catolici, penticostali, baptiști si din orice altă ramura creștinească, organizeaza în premieră de 1 decembrie, în parcul Izvor din Bucuresti, evenimentul România creștină, România renăscută!

Organizatorul Marșului Apărătorilor Credinței, evenimentul din București care a reunit în data de 22 octombrie peste 10.000 de participanți din toata țara, organizează de Ziua Națională a României un nou eveniment la care sunt așteptați să participe peste 10.000 de români care iși iubesc patria și care impărtășesc valorile creștine.

În vremuri de război, acest popor a înțeles că Singurul care poate oferi protecție, pace și liniște românilor este Dumnezeu.
“Omenirea se află la o mare răscruce istorică.Traim niște vremuri prin care omenirea nu a mai trecut in ultimii 2000 de ani, cu atacuri ingrozitoare la adresa valorilor creștine influențate în mod direct de cele 5 crize suprapuse. Vorbim despre o criză economică, una de securitate planetară (razboi), o criză energetica, o criză de ordin financiar și o criză a valorilor umane. Realitatea ne-a confirmat faptul că liderii mondiali au eșuat pe rând, iar națiunile și-au pierdut încrederea în conducătorii lor. Cu toții ne întrebăm în fiecare zi: Ce e de făcut? Cât va dura? Cum putem depăși aceste obstacole fără sfârșit?” a declarat Toni Berbece, organizator al evenimentului și Pastor al Bisericii Profides.

În plină criză planetară de resurse, în plină foamete și sărăcie mondială, Dumnezeu ne oferă soluțiile pentru prosperitate națiunii noastre, dacă vom renunța la lăcomie, ne smerim și căutăm fața Lui, după cum Scriptura ne învață că de la El vin ploaia, roadele pământului si bogățiile lui.

“Observăm cu toții că lepădarea de credință a început și va fi tot mai intensă, dar pentru cei ce doriți să rămâneți fermi, haideți să ne adunăm cu mic, cu mare și să arătăm că ne pasă.
După organizarea Marșului Credinței, presa românească ne-a numit “Noua Forță”, dar eu zic că suntem “Forța lui Hristos” care lupta cu păcatul si degradarea societății. Haideți, dragi români, încă o data să facem baricadă din corpurile noastre sfinte în fața nelegiuirii! Vă aștept pe 1 Decembrie, în Parcul Izvor (lângă Casa Poporului), de la ora 18:00, să ne închinăm Regelui Hristos!” a declarat Toni Berbece, organizator al evenimentului si Pastor al Bisericii Profides.

Cu prețuire,
Toni Berbece, organizator al evenimentului

Toni Berbece este absolvent al Institutului Teologic, Pastor al Bisericii Creștin Independente Profides București (cu filii în alte patru orașe din țară și din afara țării), compozitor, scriitor și nu în ultimul rând soț al Gabrielei și tatăl a doi copii minunați, pe care dorește să-i crească într-o societate curată si liberă.