Skip to main content

De ziua ta, mă rog să-ți câștigi războaiele

Primul război pe care mă rog să-l câștigi este cel cu tine, cel cu încăpățânarea ta de a “te descurca” sprijinindu-te pe umerii oamenilor care-ți promit salarii mari, în timp ce ei își dau diurne si pensii care jefuiesc bugetul țării, te încăpățânezi să crezi că eliberarea si binele tău vor veni din vest in timp ce ei îți dau bani de străzi, dar îți impun să-ți lepezi Crucea, principiile familiei si identitatea națiunii. Românie, desfătarea ta să fie Dumnezeu si vei străluci mai tare decât cei care azi îți fură lemnele, petrolul si forța de muncă!

Al doilea război in care ma rog să câștigi este cel cu dușmanul nevăzut, care te macină și-ți mănâncă sănătatea, finanțele și demnitatea. Citeam despre un tânăr care a zis că își taie mâinile dacă mai bagă vreodată bani la păcănele, citeam despre un bărbat care a refuzat o operație importantă pentru că i s-a interzis să bea șase luni, spunând nervos că nu-si strica sărbătorile de Crăciun pentru o operație. Mă rog să lupți cu dușmanii numiți vicii si patimi sexuale, să nu ajungă tinerii noștri sclavi viciilor, tinerele noastre de vânzare pe internet sau în vitrine.

Al treilea război pe care vreau sa-l câștigi este războiul care îți poate măcina floarea tinereții din țara aceasta, mă rog ca țara noastră să câștige fără a trage vreun glonț, să câștige nefiind nevoită să lupte si să-i ajungă bărbații carne de tun, femeile si copiii ca ținte pentru bombe necruțătoare si bătrânii morți de inimă înainte de vreme. Mă rog să fii scutită de jertfe umane inutile, să nu plătești scump păcatele tale, ci să-I ceri lui Hristos să ți le curețe pe deplin și să lase pace peste tine. Hristos a plâns când a văzut in viziune Cetatea Ierusalimului dărâmată de romani si sute de mii de morți, acest lucru s-a întâmplat după 40 de ani de la Profeția lui Hristos. Mă rog ca tu Românie, să nu plătești cu morți, ci să plătească Bunul Dumnezeu pentru tine prin îndurarea Sa.

La mulți ani, Românie! Te iubesc Românie pentru că ești frumoasă si modestă, cu familii normale, cu cruci peste tot, cu oameni încă cu teama sfânta de Dumnezeu.
Ne vedem diseară de la ora 18:00 in Parcul Izvor să luptăm pentru ca familia să fie ferită de spurcăciune, credința de cenzură si patria de corupție si război!

Cu prețuire,
Toni Berbece