Skip to main content

A venit vremea examenlului pentru toți credincioșii

Auzeam o remarcă plină de dezamăgire cum că Biserica ar fi acel loc în care te duci și asculți sute de lecții, dar nu dai niciodată examen. Vreau să vă spun că examenele Bisericii nu sunt între patru ziduri cu o foaie și un pix în mână. Testele Bisericii sunt mereu practice și aproape toate în afara orelor de slujbă.

Acum Biserica stă în fața unui examen național, dacă vreți o numim olimpiada pe țară. Sunt înscrise la acest examen două părți, nu există locul doi, cum bine spunea un cântec laic “the winner takes it all”, vor sărbători doar unii după acest test. Iar cele două părți sunt susținătorii familiei sau libertinii, promotorii unei revoluții sexuale cu efecte devastatoare asupra copiilor noștri.

Tot aud credincioși nesiguri, ba că ne păcălesc politicienii, ba că e degeaba referendumul, ba că nu vom câștiga că suntem puțini. A venit vremea să aplicăm predicile acelea cu cele doisprezece iscoade trimise înainte de cucerirea Canaanului. Suntem noi dintre cei zece care au înmuiat inima poporului și l-au făcut să tremure de frică condamnându-l la 40 de ani de pedeapsă și la o moarte înainte de vreme sau suntem dintre cele două iscoade care au crezut în Dumnezeu și în sprijinul Lui?

Ați auzit sute de predici despre discernământ spiritual și despre faptul că Dumnezeu vorbește și azi. Întrebați-L despre referendum, El să vă lumineze mintea și să vă dea discernământ dacă nu a făcut-o deja.

E vremea să aplicați miile de predici și să treceți la treabă! Dacă nu veți trece acest test nu se mai dau restanțe în toamnă, e doar o singură șansă. Dacă pierdem se vor hrăni cu nămolul lașității și nepăsării noastre.

Doamne, dă-ne curaj!