Skip to main content

Au început să culeagă nebunia din ce au semănat

Anglia este foarte îngrijorată, în ultimii 10 ani au apărut 4000 de cazuri de copii care suferă de sindromul disforic de gen, adică 4000 de copii care au fost buimăciți prin educația asta a minților “luminate” și care nu mai știu dacă sunt băieți sau fete.

După ce li s-a dat liber la căsătoria cu oricine și cu orice, după ce li s-a dat liber acestor “minorități” să le educe copiii și să-și planteze sămânța distrugerii în grădinițe, școli și licee s-au trezit englezii cu căsătorii din cele mai pestrițe (oameni cu animale și chiar cu obiecte), iar acum au 4000 de copii pe care nu mai știu cum să-i facă bine. Așa ceva nu a existat niciodată în istoria acestui popor semn că este rezultatul libertinjului lor, rezultat al nepăsării față de revoluția sexuală care i-a acaparat.

Biblia ne spune simplu, că cine sădește în firea lui, adică cine dezvoltă în el toate laturile stricate ale firii, pentru că suntem înclinați spre tot ce-i mai rău, va culege putrezire, iar cine va semăna neprihănirea lui Dumnezeu în el va culege viață. Dumnezeu nu se lasă batjocorit, El care ne-a creat într-un fel, nu va permite să ne batem joc de legile Lui. Vom culege distrugere, nebunie și boală dacă nu vom ști ce să plantăm în societatea noastră și în copilașii noștri.

Există un studiu în Timiș care atestă că 40% din adolescenții infectați cu HIV au fost infectați pe calea (BSB – bărbat sex bărbat). Noi cum ne protejăm copiii, oare nu printr-o educație sănătoasă? Oare nu opunându-ne pe toate căile acestei degradări?

Așadar, hai la referendum și spune nu oriunde și oricând degradării sexuale. Nu te naști stricat, ci te strici prin indiferență și prin alegerea căii pe care mergi!

Ce semănăm în noi și în copiii noștri aceea vom culege!

Doamne ajută!