Skip to main content

Abia atunci va fi începutul durerilor…

Citeam din Biblie Matei 24, care este acel capitol groaznic în care Hristos prevestește sfârșitul Ierusalimului, care s-a întâmplat la 40 de ani după această prevestire cu punct și virgulă, fix la fel cum a zis Hristos, iar creștinii care au ținut cont de indiciile date, când au văzut cetatea înconjurată de oști, au fugit in munți. Cei care au rămas, ignorând avertismentele Domnului, au fost măcelăriți.

Apoi Hristos continuă si vorbește despre vremurile sfârșitului si ne spune că vor fi cutremure, foamete, ciumi, dar după acestea va începe cu adevărat durerea. M-am oprit la acel veste si m-am întrebat: Ce poate fi mai rău decât calamitățile, decât să înduri foametea sau să treci printr-o ciumă? Știți care este răspunsul Domnului? Răspunsul Lui este: Răutatea omului, ce-și poate face omul cu mâna lui, ce-i poate face omul aproapelui său prin ură și teroare e mai rău decât toate calamitățile lumii adunate la un loc.

Hristos ne spune că în vremurile de pe urmă dragostea celor mai mulți se va răci, atunci se vor vinde unii pe alții, se vor ucide unii pe alții, iată-i pe oameni inventând viruși, iată-i pe oameni abandonându-și semeni prin spitale infecte, iată-i pe oameni furând libertăți, iată-i pe oameni dând legi care să permită creșterea prețurilor astfel încât alții să ajungă să nu aibă bani nici de cartofi, iată-i pe oameni apărându-și trupurile cu o ură încât să-i considere nebuni și vrednici de moarte pe cei care au nesăbuința de a mai ieși din case să meargă la o slujbă de Biserică.

Iată-i pe oameni abandonându-și copiii pentru poftele sexuale ale lumii, iată-i pe oameni dând legi pe care ei le calcă, iată-i pe oameni “ascunzând” medicamente pentru plebea, dar având acces ei la ele, iată-i pe oameni fiind gata să reinstaleze silnicia dinainte de potopul lui Noe, despre care Hristos ne-a spus că se va reinstala înainte de venirea Sa. Nedreptatea, violurile, inventarea surselor de spurcare morală a copiilor, ura și răutatea omului de atunci, din cauza cărora Dumnezeu n-a mai putut tolera pământul, vor fi și înainte ca Hristos să revină. Nu uita, începutul durerilor va fi când omul va pierde orice strop de Dumnezeu și se va înfrăți cu Diavolul pentru a se autodistruge. Stai lângă Hristos, lângă Scriptură, în rugăciune, lângă Biserica Lui si nu vei fi infectat cu ura drăcească care va cuprinde pământul.

Cu prețuire pentru dragoste,
Toni Berbece