Skip to main content

Urgent – trei zile de rugăciune și post pentru România contra votării green-pass-ului!

Dragilor, au început prin a ne scana temperatura, atunci unii au zis că e o chestiune normală, iar alții au văzut această scanare ca fiind de rău augur. Apoi am ajuns să ni se ceară un green pass la trecerea dintre țări (așa cum a și fost votat și gândit în Parlamentul European), dar unii politicieni români au reușit să propună acest green pass la o formă de “luare a libertății” propriilor cetățeni. Azi ni se cere green pass ca să ne plătim facturile, să ne facem cumpărături esențiale pentru muncă sau pentru viața privată, ni se cere green pass să depunem acte sau să plătim dări. Și ce este cel mai grav este că deja unii cer green pass ca să putem munci, ceea ce contravine dreptului la viață. Oare n-am ajuns de la citirea temperaturii la ceva ce duce spre un final apocaliptic?

Pentru a nu ni se “fura” dreptul la viață trebuie să “protestăm” chiar acum la Porțile Cerului de unde ni se poate face dreptate. Cunosc persoane care vor să-și pună casa la vânzare pentru a se muta la țară si pentru a trăi din economii tot restul vieții dacă acest green pass va trece, deci vom vedea o criza acută prin demisionara în masă chiar în sistemul medical. Cunosc și cazuri de persoane bolnave sau care au avut cazuri tragice în familie care au pățit-o grav după aceste “doze de medicament” și nu mai doresc niciun fel de medicamentație din aceasta “obligatorie”. Așadar, trebuie ținut cont de teama omului, de sănătatea omului și de încredințările religioase ale sale.

Când acestea nu sunt respectate vorbim de “dictatură”. Când statul trece peste aceste lucruri devine “totalitar”, devine abuziv și luptă contra propriilor cetățeni. Mai ales că într-una dintre cele mai sărace țări din Europa testul costă pe când în alte țări este gratuit, iar green pass-ul acesta ar impune, dacă nu inserarea aceasta, atunci un test, extrem de costisitor la salarii de 2000 de lei pe lună, teste care vor îmbogăți din sărăcia românului cu milioane de euro “anumiți oameni”.

Așadar, ești invitat la trei zile de post, iar în fiecare seară de la ora 22:00 ne vedem pe genunchi la rugăciune cu mic, cu mare. Dumnezeu ne-a dat o primă victorie, Senatul a respins legea obligatorie a inserării pentru anumiți angajați. Fii binecuvântat de Tatăl Ceresc!

Cu prețuire pentru dreptate,
Toni Berbece