Skip to main content

Nu îmi e rușine…

Nu îmi e rușine să recunosc că am cunoscut o singură femeie! Știu că suna ciudat, însă trăim într-o tara 98% creștină în care virginitatea este o rușine, iar fetele prosperă din afaceri de vânzare a trupurilor pe internet, vreo 40.000 lucrează în acest domeniu rușinos. Azi ești un încuiat dacă nu îți oferi trupul de pe la 13-14 ani fără reținere oricui ți-l cere, e rușinos să te căsătorești virgin, râd de tine creștinii aceia care sunt din moși strămoși religioși, râd cei care au credința aceia “prima” dintre “primele”. Vai de potopul de curvie în care a ajuns țara aceasta!

Nu îmi e rușine să spun că nu m-am îmbătat niciodată, nici măcar cu vișinile din vișinată, care este “botezul beției” pentru mulți copii. Am stat departe de alcool, pentru că am găsit în Biblie (cartea aceea a creștinilor care trebuie citită si trăită), următoarele versete “Curvia, vinul şi mustul iau minţile omului. Poporul Meu îşi întreabă lemnul lui şi toiagul lui îi proroceşte, căci duhul curviei îi duce în rătăcire şi sunt necredincioşi Dumnezeului lor (Osea 4:11-12). Da, băuturile iau mințile oamenilor, băutura dă curaj curviei și este mama viciilor, am îngropat rude distruse de ciroză, dar bucuria este că prin Hristos am si salvat de la distrugerea prin alcool multe suflete. Vai de țara aceea care bea pana si spirtul medicinal filtrat prin pâine!

Nu îmi e rușine să spun că n-am atins țigara, darămite drogurile. Auzeam chiar un soi de “preot”, care spunea că e de acord cu “iarba”, că ar trebui legalizată si că în curând va fi ca orice alt viciu permis. Am fost șocat, îmi venea să strig din toți plămânii exact ca Hristos: “Vai de voi morminte văruite, pui de năpârci care susțineți păcatul! Că nici voi nu intrați, nici pe alții nu lăsați să intre în Cer!” Din păcate unii au ca “modele” duhovnici care ies după spovedanie la o țigară cu enoriașul și apoi “din glumă” mai scapă câte o drăcuială, unii au duhovnic pe însuși Diavolul, dacă duhovnicul acela nu le spune că alcoolul, curvia, tutunul, mânia și toate celelalte păcate duc la moarte, chiar la una veșnică. Dacă “duhovnicul”, “parintele spiritual, îndrumătorul în credință, preotul/pastorul nu ne prescrie Scriptura, postul, rugăciune, înfrânarea si o relație cu Hristos ca tratament, înseamnă că mergem la cine nu trebuie. Dar de Hristos ca duhovnic ce zici, iar Scriptura este cel mai bun sfătuitor! Ia încearcă!

Am cerut Domnului ceva, cum m-a păstrat pe mine să-i păstreze și pe copiii mei si pe toți cei care doresc, doar El poate. A Lui sa fie gloria!

Cu prețuire,
Toni Berbece