Skip to main content

Am ajuns ca un popor…

Am ajuns ca un popor pe care niciodată nu L-ai cârmuitor Tu, Dumnezeule, pentru că multe dintre femeile noastre consideră că pruncii din pântecele lor sunt ca niște “paraziți” pe care se duc să-i elimine, cum a si declarat o femeie lipsită de spiritul matern. Au ajuns spitalele din România ca valea Hinom, ca valea în care evreicele își ardeau copiii, vale care pe evreiește se numea Ghena, și pe care Hristos a asemuit-o cu Iadul, unde viermele nu doarme si focul nu se stinge. Așadar, Mântuitorul a urât uciderea pruncilor, de aceea a blestemat Ghena. Iar cei ce practică uciderea pruncilor si nu se lasă de această faptă abominabilă vor ajunge în Iad.

Am ajuns ca un popor pe care niciodată nu L-ai cârmuitor, căci femeile noastre își vând trupurile pe internet pentru a conduce mai apoi bolizi de lux, chiar bărbații își trimit femeile la prostituție fie virtuală fie fizică, doar pentru a se înfrupta din iubirea de bani, din Mamona. Romanii iubesc câștigul din curvie si preacurvie, de aceea tu Dumnezeule nu vei tăcea si vei pedepsi acest neam și pe cei ce practică astfel de urâciuni.

Am ajuns ca un popor pe care niciodată nu L-ai cunoscut, pentru că ne place să fim numiți creștini, ne facem Catedrale cât muntele de mari, dar suntem sfidători cu Dumnezeu când aceeași creștini ies la paradele spurcăciunii pentru a promova nelegiuirea numită de Biblie ca blestem. Vrem si cu Dumnezeu, dar si cu Diavolul, vrem imaginea imaculată a Fecioarei, dar si parșivenia Șarpelui, care L-a ispitit pe Hristos. Vrem și Crucea lui Hristos și Copitele Țapului Azazel, simbol al Diavolului. Nu se poate si cu Cruce si cu spurcăciune, pentru că tocmai prin Cruce suntem chemați la o lepădarea de păcat. Cântam si “Hristos a înviat din morți!”, dar și “Da mamă sunt beată!” și “Ia mai toarnă un păhărel….” Așadar, trebuie să alegem azi cui vrem să slujim, pentru că Hristos si Satana au destinații diferite!

Cu prețuire pentru sfinți,

Toni Berbece