Skip to main content

Am cedat fără luptă…

Am cedat fără luptă libertatea noastră fizică de dragul unor promisiuni că ne vor păstra “sănătoși”. Acum, oricând vor, ne pot închide în case, ne pot forța să luam “medicamente”, ne pot forța să ne limiteze pe toți la un “cod” cu care să intram în magazine, să călătorim sau să avem parte de cele mai simple si vitale lucruri. Am cedat din cauza fricii, din cauza că iubim mai mult trupul decât sufletul, libertatea si demnitatea de care nu trebuie să se atingă nimeni.

Am cedat fără luptă educația copiilor noștri, ne-au umplut grădinițele, școlile și materialele educative, cât si pe cele de divertisment, cu o ideologie demonică, care recrutează dintre pruncii noștri “orci” pentru propaganda lor “desfrânată”. De aceea la ultima lor apariție era plin de copii, copiii noștri, iar in timp ce ei râd a satisfacție demonică, noi dormim indiferenți ca in Pilda Neghinei spusă de Hristos. Au înțeles că dacă vor să fie mulți, trebuie să ne coopteze copiii, așa că noi i-am lăsat din indiferență sau sub amenințări simple și nerealiste. Nu mai avem tăria de a ne apăra nici copilașii, pentru că nu ne mai alimentăm din Dumnezeu, singurul care ne poate întări în fața Diavolului. Am eliminat dumnezeirea din noi de aceea suntem haotici, morți de spaimă în fața unui număr mic de inamici și gata să cedăm orice doar pentru un confort fals.

Am cedat fără luptă familia, credința, obiceiurile sfinte, chiar și naționalitatea si identitatea noastră ca neam, doar pentru că ne-am pus în genunchi înaintea dușmanului și de acolo l-am văzut uriaș, însă dacă ne-am fi pus în genunchi înaintea lui Dumnezeu am fi fost mult prea mari pentru gura Diavolului, care caută pe cine să înghită. Uriașii nu sunt ei, ci suntem noi cei care ne ridicam în Numele lui Hristos. Nu Goliat a fost mare, ci un puști pe nume David care a crezut în Dumnezeul în Numele căruia s-a ridicat să lupte. Mare nu este cine are mușchii, puterea guvernului, banii sau mulțimile, ci mare este cine îl are pe Dumnezeu și dreptatea și adevarul de partea lui. Antihristul acesta care cucerește teren acum va avea doar 3,5 ani si încă 3,5 ani de urgii si pedepse prin care Dumnezeu îl va nimici pe el si urmașii lui. Ei vor fi apoi o veșnicie în Iad, iar noi o veșnicie cu Victoriosul nostru. Tu pe cine ai ales? Ma rog pentru tine să fii ocrotit de vremurile care vor veni și să Îl alegi pe Hristos!

Cu prețuire,
Toni Berbece