Skip to main content

Când cupola de foc e deasupra lumii…

Când la știri ți se vorbește despre cupola de foc de peste lume și despre temperaturi care vor topi pământul, tu deschide Cuvântul lui Dumnezeu și vei găsi acolo niște oameni care vor scăpa de focul apocaliptic ce va arde pământul ca pe un balot de paie. Ei nu vor putea opri “încălzirea globală” și nu este de la gazele noastre, ci lumea aceasta trebuie să treacă, iar ultimul ei potop va fi unul de foc, după cum a spus Apostolul Petru: “Ziua Domnului însă va veni ca un hoț. În ziua aceea, cerurile vor trece cu trosnet, trupurile cerești se vor topi de mare căldură și pământul, cu tot ce este pe el, va arde”. (2 Petru 3:10-15). Însă există un plan de scăpare pentru cei ai lui Hristos. L-ai descoperit?

Când la știri ți se spune că vin noi boli nimicitoare, tu deschide Biblia și vei găsi că nu trebuie să te temi nici de ciuma care umblă în întuneric, nici de molima care bântuie ziua-n amiaza mare (Psalmul 91:6). Ele vor fi lângă tine și poate chiar în tine, dar nu trebuie să te temi, deoarece frica nu-i pentru copiii Domnului. Noi vom trăi cât ni s-a dat aici, iar dincolo o vesnicie. În fața bolii, creștinii se pregătesc ca o mireasă înaintea nunții, gândindu-se dacă nu cumva acesta este momentul întâlnirii cu Hristos. Atunci de ce ne temem de trecerea dincolo?

Când la știri ți se spune că vine foametea și seceta, tu spune-le despre Ilie, profet iubit de români, pentru care Dumnezeu a ținut un pârâu nesecat, iar corbii i-au adus carne de grătar în fiecare zi. Spune-le de văduva din Sarepta, căreia nu i-a “secat” untdelemnul în vas și făina în pungă. Apocalipsa ne promite celor ce Îl căutăm pe Dumnezeu că ne va da din “mana ascunsă”, deci pentru vremuri de foamete Dumnezeu are si pentru tine mana lui bogată cu care să te hrănească. Așadar, nu mai urmări știrile lor depresive, ci deschide Biblia și vei găsi știrile care contează, veștile care te duc la salvare.

Cu prețuire,
Toni Berbece