Skip to main content

Am văzut…

Am văzut oameni distruși că au pierdut câteva mii de euro la Casino, dar nu am văzut pe nimeni distrus că a dăruit câteva mii de euro nevoiașilor.

Am văzut oameni distruși de câteva nopți petrecute în cluburi (beție, droguri, tutun, curvie), dar nu am văzut pe nimeni distrus că a petrecut nopți în rugăciune.

Am văzut oameni distruși de privitul la televizor (manipulare, pervertire a minții, timp mort, prostire), dar n-am văzut pe nimeni distrus că a privit îndelung în Scriptură.

Am văzut oameni distruși că au petrecut timp cu anturaje proaste, dar n-am văzut pe nimeni distrus că a petrecut timpul cu oameni ai lui Dumnezeu.

Am văzut oameni distruși de bogățiile pământești (bani, case, mașini, poziții), dar n-am văzut pe nimeni distrus de bogățiile cerești (dragoste, bunatate, pace, credincioșie, etc).

Am văzut oameni distruși de grija pentru pământ și de sărăcie, dar n-am văzut pe nimeni distrus de grija pentru Cer și din cauza sărăciei cu duhul (renunțarea la mândrie, orgoliu și recunoașterea nevoii unui Mântuitor).

Am văzut mulți oameni, dar nici unul distrus de Dumnezeu, însă milioane distruse de Satana. Alege cine vrei să fie Domn peste viața ta, cu acela vei petrece veșnicia!

Cu prețuire,

Toni Berbece