Skip to main content

Anul în care a început Trezirea…

As vrea să încep prin a-I mulțumi în primul rând Tatălui Ceresc, pentru că a ales să se îndure de România, iar anul acesta a zguduit țara prin evenimente care n-au putut fi trecute cu vederea. Este anul în care Biserica lui Hristos, care a adunat creștini de orice denominațiune, a fost numită pentru prima dată “Noua forță care luptă cu răul”, am fost numiți de presă ca o nouă forță a trezirii spirituale si sociale.

Am început cu evenimentul din Parcul Titan, unde peste 2000 de persoane au auzit Evanghelia și acolo am fost șocați de foamea românilor după Hristos, după Cuvântul Său si după o trezire spirituală. Apoi am continuat cu Parcul Unirii, unde din nou peste 2000 de oameni, fie in treacăt, fie veniți special, au auzit Evanghelia, fiind o zona foarte aglomerata a Bucureștiului, iar de acolo chemarea la pocăința s-a auzit puternic.

Am prins curaj si am organizat Marșul Apărătorilor Credinței, care a fost cea mai frumoasă supriza a vieții noastre, când am numărat împreuna cu Jandarmeria aproximativ 10.000 de oameni prezenți la Marș și apoi in Piața Victoriei, unde am lăudat pe Dumnezeu, am vestit Evanghelia si ne-am rugat pentru Guvern, pentru protectia copiilor, pentru familie, credință si națiune. În cele din urma, pe un ger crunt, pe 1 Decembrie, ne-am văzut între 3000 si 4000 de oameni în Parcul Izvor, la Marea Unire a Romanilor sub Hristos. Așadar, aproximativ 20.000 de mii de oameni au auzit Evanghelia direct din stradă (plus evenimentele stradale organizate in alte orașe), fără a-i socoti pe cei din apartamentele si mașinile lor, care au auzit măcar un crâmpei din vestea bună. De asemenea alte zeci de mii au auzit vestea Bună prin rețelele de socializare, fiind Live cu noi din toată lumea.

Cred din toată inima că acesta este abia începutul trezirii spirituale, cred din toată inima că ne așteaptă un 2023 in cere vom umple stadioane spre slava Lui Hristos, vom mărșălui nu 10.000, ci peste 30.000 de oameni si vom zgudui porțile Iadului cu mesajul Salvării prin Hristos. Este vremea României să se trezească, este vremea României să strălucească spre slava lui Hristos si alte popoare să se alimenteze din acest suflu nou al Duhului Sfânt. Te provoc ca si in 2023 sa răspunzi chemărilor Duhului Sfânt si sa fii parte din această trezire. Avem harul sa fim aleși pentru aceste vremuri. Vă iubesc in Hristos si va mulțumesc pentru răspunsul minunat pe care l-ați dat fără echivoc chemării cerești. Pe curând, vitejii Domnului!

Cu prețuire,
Toni Berbece

MarsulAparatorilorCredintei #MareaUnireARomanilorSubHristos #MisiuneaProfides #BisericaProfides #ToniBerbece #TrezireaRomaniei #NeamUnit #NouaFortaALuiHristos