Skip to main content

Atenție, dragi părinți!

O verișoară mi-a scris că a dorit să-i cumpere surorii ei de 6 ani niște cărticele de colorat din Jumbo, dar când s-a uitat printre ele a rămas șocată. A avut impresia că se uită la o carte de inițiere în erotism, imagini extraordinar de sexualizate cu care cineva dorește ca ai noștri copiii să-și obișnuiască de la o vârstă fragedă retina. Apoi ne mirăm de ce aceștia sunt chinuiți de pofte înainte devreme, nu mai au răbdare să aștepte vremea coacerii, își pierd virginitatea precoce și nu în cadrul căsniciei și chiar își pierd identitatea sexuală abadonându-se în tot felul de deviații.

Trebuie să fim foarte atenți cu ce pun copiii înaintea ochilor, de la desene animate până la cărticele de povești și de desenat. În occident circulă deja cărți pro pedofilie în care sunt obișnuiți copii cu ideea unei relții cu “unchiul John”. Dacă nu vom fi precauți ne vom trezi cu lucruri nedorite în viețile copiilor noștri, lucruri greu de scos mai apoi.

Suntem atacați de oameni conduși de demonul curviei cu tot felul de propagande sexuale prin orice, oamenii aceștia nu au scrupule și ne vor copiii, pentru că știu că dacă îi vor cuceri de la o vârstă fragedă, le va fi ușor să-și impună mizeriile când aceștia vor fi adulți. Murdărindu-le mințile și inimile de pe acum vor avea un cugete moarte ca oameni mari și nu se vor mai impotrivi propagandei mizerabile. Satana a fost mereu șiret, iar strategia lui de a perverti oamenii încă din fragedă prunci a funcționat în orice generație.

Așadar, dragi părinți, fiți precauți! Cum știm noi să ne protejăm copiii și cum ne pasă nouă nu-i poate păsa nimănui, niciunui profesor, niciunui sistem. Pentru unii sunt doar numere, doar masă de manevră politică sau ideologică, pentru noi sunt tot ce avem mai scump, sunt sufletele sensibile, vulnerabile și mai presus de orice sunt veșnice, iar un suflet ca acesta trebuie protejat și trebuie să se investească lumină în el.

Doamne ajută!

Cu prețuire,

Toni Berbece

P.S. Dand un share poate vad si cei de la Jumbo si scot aceste “cărticele pentru copii”.