Skip to main content

Atenție la vrăjitoare!

Circulă prin piețe și locuri publice în general niște femei care te invită să-ți citească viitorul. Par foarte amabile și prietenoase. Te întreabă despre problemele tale și cu ce te-ar putea ajuta pentru că ele se recomandă ca având puteri să lege și să dezlege. Apoi îți iau mâna și încep să rostească niște vrăji asupra ta, chiar într-o altă limbă.

Am cunoscut două femei distruse astfel. Femei care au fost abordate într-un târg de vechituri. Aceste doamne au zis în sinea lor că nu li se poate întâmpla nimic rău și că totul e o prostie și o escrocherie prin care femeile acestea făceau și ele câte 2-3 banuti.

Dar surpriza a venit când imediat de a doua zi au început să aibă probleme. Una dintre ele a început să aibă coșmaruri cu un drac care o chinuia în somn și a ajuns într-o stare de epuizare maximă, aproape de pragul nebunie și al sinuciderii, având și doi copii mici care o solicitau în timpul zilei.

Cea de a doua doamnă a început să simtă niște arsuri groaznice pe tot corpul de îi venea să arunce hainele de pe ea crezând că a luat foc, adesea intra sub apă rece pentru a se răcori. Ea simțea o senzație de arsură pe tot corpul, dar fără a se vedea ceva pe piele.

M-am întâlnit cu ambele femei și m-am rugat pentru ele, starea de disperare și de groază de peste ele era de nedescris. Prin puterea lui Dumnezeu știu că au fost ajutate, însă au cunoscut pe pielea lor puterea Satanei manifestată prin vrăjitorie. Dacă nu aș fi cunoscut nu aș fi crezut. Dar iată că astfel de cazuri există.

Așadar fugiți de vrăjitorie ca de Satana, de fapt sunt tot una, însă oamenii nu pricep că între cele două este un mare egal. Oameni buni, nu căutați serviciile vrăjitoarelor, nu le lăsați să vă abordeze, nu le lăsați să vă ghicească și să rostească nimic asupra voastră, nu intrați pe pagini de pe Facebook unde se fac astfel de lucruri Live, nu le căutați pentru că vă puneți în pericol (e un sat în Argeș unde e o vrăjitoare celebră la care e coadă de mașini până departe la ieșirea din sat).

Am scris această postare pentru că tocmai am auzit cazul unei tinere care a avut de a face cu o vrăjitoare, nu știu din ce cauză, și a început să-i curgă sânge din gură subit, fără a avea probleme de sănătate anterioare.

Cine este în Hristos, creștin autentic, nu poate fi afectat de aceste puteri demonice. Dar câți sunt sub protecția lui Hristos? Tu ești?