Skip to main content

Păstrați-vă hainele pe voi!

Spas Spasovici, un creștin devotat din al Doilea Război Mondial și membru al trupelor de partizani a amenințat cu moartea toate femeile care se duceau să se prostitueze în bordelurile nemțești, astfel a ferit țara din a se transforma într-o mare destrăbălare, pentru că multe tinere erau tentate să facă asta și deja începuse. Când a fost prins de nemți și întrebat de ce a făcut acest lucru a răspuns astfel: “Eu cred că nu există om care să-și vândă trupul pe bani și să nu-și vândă și sufletul Diavolului în același timp!”

Un prieten a cumpărat un laptop de la o tânără studentă dintr-un cămin bucureștean, iar tipa a uitat să șteargă și fereastra de videochat pe care o folosea ca să-și vândă trupul altora și să faca bani “de acasă”. Sunt mii de studente din România (cu aproximație 40.000 de femei), care își vând trupul pe internet pentru tot felul de spurcați. Nu merită dragelor.

Sunt cluburile pline de tinere gata să-și vândă trupurile pe banii unor băiețași de bani gata (sau tineri care sparg doar într-o noapte ce au muncit o lună). Apoi ne mirăm de unde provin cele 250 de avorturi pe zi. Ne mirăm de ce tinerii nu pot fi credincioși unii altora și nu pot întemeia familii, ne mirăm de ce se sinucid tot mai mulți tineri trădați în dragoste și de ce se umple secțiile de nebuni cu tineri care-și pierd mințile tot din dragoste.

Nu degeaba Hristos face o chemare pentru aceste vremuri din urmă, anume să ne ținem hainele pe noi pentru a nu ni se vedea rușinea, pentru că prea mulți astăzi se dezbracă cu dezinvoltură pentru orice și pentru aproape oricine.

Mă doare pentru România și-mi doresc ca acest popor să aibă rușine și moralitate în aceste vremuri spurcate!

Doamne ajută!