Skip to main content

Fă-L pe Dumnezeu să te caute!

Oamenii nu știu cum să aibă acces acolo sus, cum să facă să fie pomenite problemele lor înaintea lui Dumnezeu. Nu știu dacă soluția este să atingă racla unui sfânt sau să bea apă sfințită, să sară în apă rece ca ghiața după o cruce sau să viziteze mormântul lui Arsenie Boca. Unii nu știu nici care e credința adevărată.

Vă spun din Biblie care e cea mai rapidă cale de a ajunge la Dumnezeu și de a veni El la tine. Cea mai rapidă cale este să faci bine până nu mai poți, să îți pese de cel în nevoi ca de tine însuți, să îngrămădești la fapte bune deasupra ta până ce ajung să se “vadă” din Cer, să-L uimești pe Dumnezeu cu pasiunea ta pentru oameni cum a făcut Corneliu.

Dumnezeu a trimis la el cel mai puternic om pe care-L avea. Dar înainte a trimis un înger la Corneliu (nici nu știa ce e acela un înger), care i-a dat adresa sfântului Petru și i-a zis să-l caute. Asta fără ca acest om să-i înalțe vreo rugăciune înainte, pentru că nu știa cine e Dumnezeu, însă Dumnezeu în dreptatea Lui nu a putut lăsa un om cu o astfel de inimă să rămână în necunoștință, așa că i-a descoperit toată slava Sa (asta ne spune și că cei ce fac fapte au totuși nevoie să-l cunoască pe Hristos, singura cale spre Mântuire).

Vrei atenția lui Dumnezeu? Vrei să privească la necazul tău? Vrei să-ți asculte rugăciunile și să-și aducă aminte de tine? Atunci fă cu toată forța tot binele care-ți stă înainte și nu vei fi lipsit de atenția Lui și de îndurarea Sa peste casa ta!

Doamne ajută!