Skip to main content

Ați blocat…

Ați blocat medici, ați îndepărtat de la microfoane medicina, ați vrut să-i auzim doar pe cei care vorbesc ce vreți voi, care bagă în spaimă și “coduri roșii”, care la o apăsare de buton încheie sau readuc după o “vacanță” plandemia. Ați strigat din partea “experților”: “Nu luați paracetamol!” Azi cu paracetamol începeți tratamentele. V-ați scos prin lege de pe lista vinovaților în cazul deceselor la jocul acesta “de-a ruleta rusească” jucat nu cu gloanțe, ci cu ace. Nu răspundeți pentru nimic din ce vreți să ne faceți, nu răspundeți pentru faliment economic, sechele pe viață sau chiar moarte.

Ați blocat știința, nu mai credeți în cromozomi distincți, în gene diferite, în organe evidente pe care le vedeți de la naștere, nu mai credeți în “diversitatea” minunată pe care Dumnezeu a creat-o. Ați proslăvit știința și ați umilit credința timp de secole, spunându-ne că singurul vostru dumnezeu este cercetarea, natura, biologia, anatomia ca mai apoi să dați cu toate de pământ și să ne spuneți că un “el” și o “ea” se pot bate în ringul de box la fel de bine că doar sunt “egali”, că e normal ca el să aibă “burta la gură”, dar nu de la bere.

Ați blocat lumea în păcat de aceea a venit vremea să vă păcăliți cu propriile minciuni ordinare. Ați îngropat adevărul în nelegiuire de aceea ați “înnebunit”, nu vă mai înțelege nimeni, nu mai vorbiți coerent, luați acțiuni ca niște “bețivi” lăsați la butoanele societății. Ați devenit din cale afara de abuzivi, ca niște “dictatori” ce vă întreceți în idei de subjugare a națiunilor. Nici lumea și nici Dumnezeu nu vor mai suporta mult timp nebunia voastră.

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece