Skip to main content

Va veni vremea…

“Va veni vremea când oricine vă va ucide să creadă că aduce o slujbă lui Dumnezeu…”, le spunea Hristos ucenicilor Săi și așa a și fost, dar vremurile se repetă. Astăzi ucenicii lui Hristos sunt la fel de incomozi pentru agenda demonică a lumii cum erau acum 2000 de ani. Noi suntem “haterii” pentru că le spunem că patimile sexuale ucid și distrug trupuri, minți si suflete. Noi suntem răi, “demonizați” și plini de ură pentru că nu ne lăsăm copiii îndoctrinați cu religia stricăciunii sexuale. Pentru unii suntem chiar sectanți, de ce? Pentru că într-adevăr suntem puțini si ciudați, precum ucenicii lui Hristos.

Noi suntem incomozi și curând vom fi cei mai vânați oameni, pentru că nu ne supunem unui sistem demonic de control, prin care se dorește impunerea unei dictaturi. Noi suntem cel mai mare pericol pentru că le fluturăm înaintea ochilor adevarul Scripturii. Noi suntem periculoși cum prim ministrul Ungariei este periculos pentru Europa, deoarece își pune copiii sub protectia legii. Noi suntem periculoși pentru că ne opunem unor legi prin care păcatul și scârboseniile lui devin obligatorii, chiar și pentru Biserici.

A venit vremea aceea lipsită total de discernământ în care oamenii cred că Îi fac o slujbă lui Dumnezeu și iubirii prin faptul că elimină creștinii aceia care susțin că familia este așa cum a creat-o Dumnezeu. Curând vor crede că pentru Dumnezeu și în Numele lui ucid și exilează din societate “ghimpii” aceia care nu-i lasă să se destrăbăleze în voie. Cum ucigașul de Ahab striga după sfântul Ilie: “Tu ești acela care nenorocește pe Israel!” Când de fapt curviile, vrăjitoriile și nedreptățile lui și ale Izabelei nenoroceau pe Israel, iar Ilie doar anunța pedepsele lui Dumnezeu, iar pentru asta era văzut ca un dușman.

N-ați văzut că azi cine zice că Dumnezeu pedepsește prin inundații, tornade, molime sau orice altceva este un “nenorocit” de “habotnic”, un om lipsit de dragoste care vorbește “aiurea”? Când Biblia zice: “Mania lui Dumnezeu se descoperă din Cer împotriva oricărei necinstiri a lui Dumnezeu…” Deci, Dumnezeu pedepsește si azi, iar lumea va fi si mai înverșunată și hulitoare si va vâna orice “drept”, va caută să distrugă orice urmă de Noe sau de Lot de pe pământul acesta. Atunci va veni sfârșitul…

Text: Ioan 16:2-3

Cu prețuire,
Toni Berbece