Skip to main content

Ați confundat iubirea cu pofta stricată…

Când poftiți nevasta aproapelui, care stă liniștit lângă voi, când i-o furați pentru pofta voastră neastâmpărată și stricată și numiți asta iubire sunteți doar niște mesageri ai durerii și suferinței, lăsând inimi frânte și copii fără mame. Când poftiți trupul aproapelui și-l folosiți doar pentru o plăcere animalică, abandonând persoana aceea mai apoi cu inima frântă de durere și numiți asta iubire, sunteți doar niște distrugători de vieți. Nu mai confundați pofta voastră stricată cu iubirea.

Iubire este când iei o femeie pe viață ca soție și stai lângă ea indiferent de ce vine peste voi. O iubești chiar dacă corpul ei nu mai “corespunde” standardelor de promovare a femeii ca o marfă prin reclame și filme. O iubești nebunește și o tratezi ca pe o regină chiar dacă a luat kilograme în plus de la sarcini și a făcut vergeturi pentru a-ți oferi cel mai frumos dar, copiii voștri.

Iubire este când pentru tine există un singur bărbat pe lumea asta, chiar dacă în jurul tău sunt toți “rechinii” vânători de femei ușuratice și toți “romanticii” care dau flori și spun cuvinte frumoase doar pentru a mai prosti o femeie pentru poftele lor stricate. Iubire este când stai lângă bărbatul tău, tratându-L și respectându-L ca pe preotul casei tale, ca pe Hristos.

Nu mai numiți aventurile de o noapte iubire, nu mai numiți relațiile stricate ca fiind iubire, Biblia ne spune că iubirea e mai tare decât moartea, iar cine nu știe să iubească până la moarte nu iubește ca Hristos, ci trăiește animalic pentru trup, ignorând frumusețea sufletească.

Priviți această poza, este despre un bărbat a cărui soție suferă de pierderea memoriei, uneori nu-l mai recunoaște, dar bărbatul aceasta a rămas lângă ea și o îngrijește, iar ea, chiar și atunci când nu știe cine e bărbatul de lângă, totuși simte pace și protecție în jurul lui și se ghemuiește la pieptul său. Aceasta este iubire, iubirea care iubește curat până la sfârșit!

Cu prețuire,
Toni Berbece