Skip to main content

Ați nenorocit lumea prin porunci, iar acum vreți să o refaceți prin propuneri…

Am văzut de curând o propunere din partea unei “organizații”, care s-a făcut stăpână peste noapte peste toată lumea si la care guvernele lumii se închină orbește, cum că ar trebui să nu se mai țină cont de “pașapoarte verzi” ca să se călătorească. Au impus “pașapoartele verzi” cu forța, au fost nenorociți sute de mii de oameni care si-au pierdut locurile de muncă, nu mai vorbim de concedii anulate sau făcute cu stresul trecerii pe roșu a țărilor vizitate, nu mai vorbesc de stresul “carantinării”, iar acum vin cu “propuneri”. Păi ați nenorocit economia lumii cu porunci si acum veniți cu propuneri? De ce nu sunteți la fel de vehemenți și disperați în a ne reda libertatea, la fel ca atunci când ne-ați luat-o.

E interesantă vehemența cu care ați făcut greșeli, dar jenantă atitudinea prin care v-ați făcut că plouă când a trebui să vă cereți iertare, este interesantă vehemența și siguranța cu care ne-ați promis că ne salvați defintiv dacă ne medicamentăm cu “zeama” voastră “fermecată”, iar acum cu sfială ne spuneți că ne trebuie “n” update-uri și că nici acestea nu sunt chiar o soluție. Cu vehemență ne-ați pus paznici la magazine care să ne scaneze, ați făcut gardienii planetei din toți pensionarii noștri angajați la firme de pază, iar acum nu-i mai scoateți de pe la porți. Au ajuns firmele de pază exact ca paznicii de la porțile ghetourilor. Ne milogim de ei să ne ofere un strop de libertate când aceasta ne “expiră”, de zici că doar ei s-au născut liberi, iar noi suntem sclavi.

Așteptăm urgent să ne redați libertatea si să vă corectați greșelile cu aceeași vehemență cu care le-ați făcut. Nu se poate și nu vom mai tolera să ne dați porunci prin care să ne duceți într-un “sclavagism planetar”, iar apoi când e vorba de libertate să dați cu sfială propuneri. Ați încurajat guvernele lumii să facă din proprii cetățeni “sclavi”, iar acum dați din coate când nu mai vor să-si retragă legile sclaviei. Cât credeți că vă vom mai tolera, pe voi “organizații ale robiei”? Veți fi judecați în Cer și pe Pământ pentru ceea ce faceți!

Cu prețuire pentru adevăr,
Toni Berbece